reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

yyyyy ja nie rozumiem.. może reszta będzie wiedzieć coś więcej ;-)

edit: no to spiernicz babki w lab ! no to teraz już nie rozumiem.. test pozytyw a beta negatywna

reklama
to chyba cos z ta beta pochrzanili bo inaczej drugi raz test by nie wyszedl pozytywny
kochana jutro lec powtorzyc bete moze gdzies indziej...

Pozytywny wynik testu mimo, że kobieta nie jest w ciąży, jest możliwy w przypadku:
- przyjmowania leków przeciwdepresyjnych
- okresu okołomenopauzalnego
-chorób nerek
- nadczynności tarczycy
- usunięcia operacyjnego jajnika
Tylko specjalistyczne leki zawierające HCG (zwykle podawane w iniekcjach) mogą mieć wpływ na rezultat testu. Inne terapie oddziałujące na płodność oraz leki przeciwbólowe i pigułki antykoncepcyjne nie powinny zmieniać wyniku.

no oby sie okazalo ze cos pochrzanili bomkurcze nic z tego nie kumam

A ja moge sie wam pochwalic ze dostalam prace:):-) nareszcie!!! boze koniec ciaglego siedzenia w domku hiih a za chwile bede marudzic ze chciala bym wolne ale nareszcie nie bede musiala byc zalezna od mojego mezusia

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry