reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

yyyyy ja nie rozumiem.. może reszta będzie wiedzieć coś więcej ;-)

edit: no to spiernicz babki w lab ! no to teraz już nie rozumiem.. test pozytyw a beta negatywna

reklama
to chyba cos z ta beta pochrzanili bo inaczej drugi raz test by nie wyszedl pozytywny
kochana jutro lec powtorzyc bete moze gdzies indziej...

Pozytywny wynik testu mimo, że kobieta nie jest w ciąży, jest możliwy w przypadku:
- przyjmowania leków przeciwdepresyjnych
- okresu okołomenopauzalnego
-chorób nerek
- nadczynności tarczycy
- usunięcia operacyjnego jajnika
Tylko specjalistyczne leki zawierające HCG (zwykle podawane w iniekcjach) mogą mieć wpływ na rezultat testu. Inne terapie oddziałujące na płodność oraz leki przeciwbólowe i pigułki antykoncepcyjne nie powinny zmieniać wyniku.

no oby sie okazalo ze cos pochrzanili bomkurcze nic z tego nie kumam

A ja moge sie wam pochwalic ze dostalam prace:):-) nareszcie!!! boze koniec ciaglego siedzenia w domku hiih a za chwile bede marudzic ze chciala bym wolne ale nareszcie nie bede musiala byc zalezna od mojego mezusia

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry