reklama
magenta :)
Fanka BB :)
to chyba cos z ta beta pochrzanili bo inaczej drugi raz test by nie wyszedl pozytywny
kochana jutro lec powtorzyc bete moze gdzies indziej...
kochana jutro lec powtorzyc bete moze gdzies indziej...
Magd.a
Pozytywny wynik testu mimo, że kobieta nie jest w ciąży, jest możliwy w przypadku:
- przyjmowania leków przeciwdepresyjnych
- okresu okołomenopauzalnego
-chorób nerek
- nadczynności tarczycy
- usunięcia operacyjnego jajnika
Tylko specjalistyczne leki zawierające HCG (zwykle podawane w iniekcjach) mogą mieć wpływ na rezultat testu. Inne terapie oddziałujące na płodność oraz leki przeciwbólowe i pigułki antykoncepcyjne nie powinny zmieniać wyniku.
- przyjmowania leków przeciwdepresyjnych
- okresu okołomenopauzalnego
-chorób nerek
- nadczynności tarczycy
- usunięcia operacyjnego jajnika
Tylko specjalistyczne leki zawierające HCG (zwykle podawane w iniekcjach) mogą mieć wpływ na rezultat testu. Inne terapie oddziałujące na płodność oraz leki przeciwbólowe i pigułki antykoncepcyjne nie powinny zmieniać wyniku.
Andzia- czytaj moze cos wskuramy razem..
Poziom HCG a tydzień ciąży | Serwis świadomych rodziców radosnych dzieci
Poziom HCG a tydzień ciąży | Serwis świadomych rodziców radosnych dzieci
Magd.a
Test ciążowy z moczu pozytywny - 2 kreski, test z krwi negatywny. Czy możliwa jest ciąża? - Pytania i odpowiedzi | abcciaza.pl
tutaj specjalistka napisała, że ciąża jest możliwa a być może to w lab źle zrobili badania !
tutaj specjalistka napisała, że ciąża jest możliwa a być może to w lab źle zrobili badania !
no oby sie okazalo ze cos pochrzanili bomkurcze nic z tego nie kumam
A ja moge sie wam pochwalic ze dostalam prace:-) nareszcie!!! boze koniec ciaglego siedzenia w domku hiih a za chwile bede marudzic ze chciala bym wolne ale nareszcie nie bede musiala byc zalezna od mojego mezusia
A ja moge sie wam pochwalic ze dostalam prace:-) nareszcie!!! boze koniec ciaglego siedzenia w domku hiih a za chwile bede marudzic ze chciala bym wolne ale nareszcie nie bede musiala byc zalezna od mojego mezusia
Ostatnia edycja:
reklama
kwiatuszekq20
wklej zdj mocna krecha jest?
Podziel się: