reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Amalfi, nie wierzę no w końcu się zjawiłaś!!! :-D

Ja wczoraj mamie powiedziałam, że zostanie babcią....no i chyba jeszcze trawi tą informację. Przynajmniej rodzeństwo się ucieszyło.

wez luteinke i kup testa zrob dzis jeden a drugi jutro rano

Hej AeIreda- jak sie czujesz?? jak tam luby dobrze juz??

Ostatnia edycja:
Andzia trochę to dziwne,że robiłaś test- pozytywny wyszedł a Beta Ci wyszła negatywna. Mówili Ci w lab ile miałaś tej bety?

ale czy beta nie powinna byc bardziej wiarygodna od testu? tym bardziej ze już jest 2 tyg po terminie @. Nie pisze tego w złośliwości ale po prostu tak mi sie wydaje

Test mógłbyś wadliwy, lepiej zakupić nowy i wykonać ponownie.

Magenta, hmm, pod wieczór trochę słabo mi się robi i kręci w głowie, jednak szybko to znika, ale kilka razy się tak pojawia.
No i teraz trochę mnie mdli... :baffled:

poczekamy az zrobi teraz te dwa testy pojdzie znowu na bete i sie okaze
ja 3 mam mocno kciuki zeby ta betka podskoczyla i okazalo sie jednak ze to fasolka

No AeI- oby jak najmniej objawow tych mniej przyjemnych.

Magenta na szczęście to nie są takie straszne mdłości, coś w stylu jakby zaległo mi coś na żołądku albo ciężko tak po ciężkim posiłku. Przynajmniej na razie z pęcherzem mam spokój a furagin zadziałał, bo normalnie siusiam bez potu na czole :-)

reklama
Do góry