reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

wow!!!!!!!!!!!! super wieści!!!!! łykaj łykaj grzecznie!!! musi sie udać tym razem!! Jestem z Tobą...heh to na majówkę się szykujesz???

reklama
nie no jasne ze tak...:tak: ale wstepny termin po transferze w sierpniu będzie chyba na maj przypadał?? o to mi chodziło :tak:. Ale jasne, że miesiąc nie jest ważny...ja bardzo Ci kibicuję i trzymam kciuki z całej siły z Ciebie i Twoje maleństwo/a :happy:

hej objawy standardowe... mdłości raz na jakiś czas, czasem ale b. rzadko brzuch mnie poboli, jak za dużo się przeforsuję to strasznie pachwiny ciągną, piersi już praktycznie w ogóle nie bolą, zmęczenie ale też bez przesady... wszystkiego po trochu w małych ilościach... ciężko mi się momentami oddycha...ale to też norma u mnie :dry:... aaa no problemy ze snem znowu się zaczęły...to też norma u mnie... więc na zgagę potwora jeszcze czekam i chrapanie ala słoń.... ale to ostatnie to mężowi przeszkadza bo ja to tylko czasami się przebudzałam od chrapania mojego :-D

A jak tam u Ciebie??? jeszcze 4 dni!!!! Ale tego 8 masz transfer zarodków/ka ?? Czy badanie w tym kierunku jakieś?? Przepraszam, że pytam, ale ja nie jestem w tym temacie obeznana...

Pyscek... w takim razie baaardzo mocno zaciskam kciuki..najpierw za piatek..później za spokojną, donoszoną ciążę...&&&&

reklama
Do góry