reklama
Pyscek
:)
Rurka powiem tak nieważny jest miesiąc najważniejsze aby maleństwo lub maleństwa zostały z nami do końca ciąży a potem były pociechami do końca naszego życia
rurka
Fanka BB :)
nie no jasne ze tak... ale wstepny termin po transferze w sierpniu będzie chyba na maj przypadał?? o to mi chodziło . Ale jasne, że miesiąc nie jest ważny...ja bardzo Ci kibicuję i trzymam kciuki z całej siły z Ciebie i Twoje maleństwo/a
Pyscek
Rurka jak się czujesz ?? jakieś objawy ??
rurka
Fanka BB :)
hej objawy standardowe... mdłości raz na jakiś czas, czasem ale b. rzadko brzuch mnie poboli, jak za dużo się przeforsuję to strasznie pachwiny ciągną, piersi już praktycznie w ogóle nie bolą, zmęczenie ale też bez przesady... wszystkiego po trochu w małych ilościach... ciężko mi się momentami oddycha...ale to też norma u mnie ... aaa no problemy ze snem znowu się zaczęły...to też norma u mnie... więc na zgagę potwora jeszcze czekam i chrapanie ala słoń.... ale to ostatnie to mężowi przeszkadza bo ja to tylko czasami się przebudzałam od chrapania mojego
A jak tam u Ciebie??? jeszcze 4 dni!!!! Ale tego 8 masz transfer zarodków/ka ?? Czy badanie w tym kierunku jakieś?? Przepraszam, że pytam, ale ja nie jestem w tym temacie obeznana...
A jak tam u Ciebie??? jeszcze 4 dni!!!! Ale tego 8 masz transfer zarodków/ka ?? Czy badanie w tym kierunku jakieś?? Przepraszam, że pytam, ale ja nie jestem w tym temacie obeznana...
Pyscek
tak dokładnie jeszcze 3 dni i będę miała transfer zarodka :-) maleństwo będzie ze mną w brzuszku ))
Pyscek
nie dziękuję aby nie zapeszyć
reklama
Podziel się: