reklama
Pyscek
:)
nie testuje bo nie mam czasu hehe ... najpierw wesele bratra teraz latam i zalatwiam papiery do nowej pracy a w sobote kolejne wesele wiec gdzie tu miejsce i czas na test czy bete jak nie przyjdzie @ to w nast tyg może zrobię bo pewnie beda z kliniki dzwonic
Pyscek
co ma być to będzie ;-)
Pyscek
[FONT=Helvetica, Arial, lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]wszyscy się dopytują więc - dziś zrobiłam test - I krecha [/FONT]:-(
Zostań Rodzicem
Początkująca w BB
Negatywny test zwłaszcza zrobiony tak wcześnie nie musi zawsze oznaczać braku ciąży, dlatego najlepiej wykonać drugi np. po tygodniu. Taki urok testów ciążowych, że najwięcej wyjaśnia wynik pozytywny
Pyscek
zamierzam powtórzyc test w piątek jeżeli wyjdzie to samo czekam na @ ... ale już odpuszczam starania i poswięcam się nowej pracy .. a potem jak sie ulozy w pracy bede myslec znow ....
reklama
Pyscek
Magda otwierają u nas galerie i ma być tesco - załapałam się do niego na stanowisko asystent skarbca :-) praca bardzo odpowiedzialna ... więc chce się skupić bardziej tutaj, a jak się już wdrąże poważnie to wtedy wrócę do starań o ile lekarz mój pójdzie na takie coś ...
Podziel się: