reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziołchy.... kciuki za mnie trzymać jutro rano testuję!!!!!!!!!!!!!! nnie wiem już który to dzień cyklu... przestałam liczyć.....

ps. wczoraj wyszedł mi najprawdziwszy bladzioch... więc.... kciuki plisss.....:cool2:

pyscku kochany.... uwierz mi doskonale znam te złote rady po stracie... zwłaszcza od kogoś, kto tego nie przeżył....
ja wiem tylko tyle, że z czasem układamy sobie naszą rzeczywistość od nowa... uczymy się żyć z aniołkiem w tle... mam nadzieję, że Twoja rzeczywistość przeorganizuje się szybko, nabierzesz sił i chęci do dalszej walki o swoje szczęście.. bo w końcu zasługujesz na nie!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Lili Witam w naszym gronie :) i życzę powodzenia :)
Rurka kciukasy zaciśnięte z całych sił :) oj jutro będę śledzić forum jaki wynik :-D

Kochane ja dziś na wizycie kontrolnej po zabiegu byłam, Gin był bardzo miły porozmawiał ze mną - a raczej przeprowadził wywiad co zrobili mi w szpitalu i jak się czuje... potem przy badaniu pobrał cytologie (tak mi się wydaje) potem po naciskał brzuch i zbadał oraz usg .. macica pięknie się zagoiła, endo 4 mm .. powiedziałam mu o wszystkich tabletkach jakie dostałam w szpitalu ... wiec mam czekac na @ 1 dnia dzwonic i kontrola 11 dc a od 3 dc mam brać leki jakie mi przepisał .. ogólnie zadowolona jestem bo porozmawiałam dużo z nim i odpowiedział mi na moje pytania :) hehe a mąż - wariat cieszy się bo dowiedziałam się czy możemy współżyć - bo bałam sie po zabiegu aby mnie nie bolało itd.. więc gin powiedział że można ... i coś czuje że czeka mnie dzis gwałt <szok> ehh ... pyt sie jeszcze czy mam mrozaki - powiedzialam ze tak 2 - usmiechnal sie i powiedzial ze to dobrze :) to cała wizyta w skrócie :)

witam nowe Staraczki, ja co prawda staraczką już nie jestem ale spędziłam na tym wątku szmat czasu i lubię tu wracać :tak: w sumie to jak mam być szczera to zaglądam tu by nie tracić kontaktu z Tobą kochany Pyscku ;-) cieszę się, że jesteś zadowolona z wizyty...
hmmm, to będzie się dziś działo w nocy, ulalala :-p

rurka gratuluję bladziocha!!!!! &&&&&&& żeby z dnia na dzień był ciemniejszy!!!!!

lili powodzenia w starankach!!! oby niebawem się udało!

Karola: dzięki, ciągle nie tracę nadziei.
Mam nadzieję, że się zadomowię na tym forum. W każdym razie cieszę się, że mogę liczyć na wsparcie i rady od doświadczonych koleżanek;)
Pozdrawiam wszystkie Panie:-)

wczoraj test powtarzałam... a ze pisać już mi się nie chciało... to taka to mina....

ale... piątkowy bladzioch nadal pozostał jednak bladziochem.... na początku myślałam ze tam nic nie ma... ale wzięłam test do pokoju a tam okazało się że jest blada kreska.... no więc mam dwa bladziochy w odstępie 2 dni..... co z nich wyniknie :confused: w poniedziałek beta.... może rano sikaniec jeszcze jeden... nie wiem już co o tym myśleć....

reklama
Do góry