reklama
Pyscku trzymaj się! Wiem, co czujesz, lekko nie będzie, ale dasz radę! Teraz trudno w to uwierzyć, ale będziesz miała dzieciola. Chociaż tego, które odeszło nic Ci nie zastąpi, to jednak musisz walczyć o szczęście. Buziaki i ściskam mocno :*
Pyscek
:)
Dziękuję
Pyscek
witajcie, zaglądam tutaj codziennie z nadzieją na poczytanie postów, lecz tutaj grobowa cisza :-( gdzie wszyscy się podziałyście ?? staraczki wracać mi tutaj proszę
Pyscek
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Ania_Beata
Fanka BB :)
Pyscek, bardzo ci współczuję. Wiem, co czujesz, bo ja z biochemiczną ciążą tak się też męczyłam.
Pyscek
najgorsze jest to "podnoszenie się po wszystkim" ... i słuchanie innych jak mówią,że po takim czymś szybciej się zachodzi w ciąże nawet naturalnie ... ble ble ble .. ale nie wiedza o tym, nie pomyślą,że jak np. uda się a potem mam przeżywać jeszcze raz to samo to ja cierpię a nie Ci którzy mi tak mówili ... więc lepiej nic nie mówić i nie drażnić lwa
Załączniki
reklama
L
LiliMarlene
Gość
Pyscek: Super "kotolalka" Ja też kocham koty!
A tak w ogóle to dzień dobry, jestem tutaj nowa. W gronie staraczek o pierwsze Maleństwo. Od 10 miesięcy bezskutecznie. Tak trochę wpadam "z butami" w Wasz wątek, ale mam nadzieję, że mnie przyjmiecie. Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo siły!
A tak w ogóle to dzień dobry, jestem tutaj nowa. W gronie staraczek o pierwsze Maleństwo. Od 10 miesięcy bezskutecznie. Tak trochę wpadam "z butami" w Wasz wątek, ale mam nadzieję, że mnie przyjmiecie. Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo siły!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: