reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hehe najpierw zobaczymy ile sie zapłodniło :) niestety z programu mogą tylko 6 zapłodnić ... mam nadzieje, że 6 się zapłodni i będziemy mieć 5 eskimosków zamrożonych :tak: czekam na tele pewnie jutro zadzwonią, skoro dziś jeszcze nic nie dzwonią ...
dziękuję za kciuki :*

7.04 o 15.40 przyszedł na świat Staś :) Zamiast cc urodziłam siłami natury.. Rano odeszły mi wody, ok 11 byłam na porodówce, a o 15.40 było po wszystkim :) Mały z racji, że wcześniaczek był dogrzewany i jeszcze jest w szpitalu, bo dostał żółtaczki. Mam nadzieję, że we wtorek już będzie w domku :)
Pozdrawiamy Cioteczki :**

Transfer 15.40 :D miał być o 15.40 a był wcześniej :-p o 8.50 zadzwonił pan Paweł z informacją, czy dalibyśmy radę przyjechać na 12.40 na transfer ;-) wiec mówię że tak nie ma problemu i pytam oczywiście o moje maluchy ;-) 6 zapłodnili, 3 bardzo pięknie się zapłodniły - mają ocenę Bardzo dobry w jakiejś tam ich skali , mam jeszcze 2 zamrożone blasciki :laugh2::laugh2:

reklama
Do góry