reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczynki moje kochane, dziś czuję się do dooopy ... rano o 6.30 złapał mnie taki ból brzucha że pobiegłam do łazienki i wymiotowałam :-( buu... potem nie mogłam usnąć ... ale udało się ...
po godz 12 - wiem że nie z porannego jak się powinno, ale zrobiłam test ledwo co żyję i widzę na oczy... zadzwoniłam do kliniki aby poinformować o moich dolegliwościach, uspokoiła mnie pielęgniarka że wszystko możliwe i że mogę mieć plamienia po luteinie, jutro mam zrobić bete i dzwonić umawiać się na wizytę ...
a dziś kochane 9 dzień po transferze i tadam :
Jestem w ciąży :-D:-D !!!!!!!!!!!!! jeszcze beta potwierdzi i skacze z radości :)))
Dziękuję za wszystkie kciuki i słowa otuchy, pomocy Kochane jesteście :*
8 dpt : 8 dpt.jpg

9 dpt : 9 dpt.jpg

Załączniki

• 8 dpt.jpg
    8 dpt.jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 79
  • 9 dpt.jpg
    9 dpt.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Dziewczynki moje kochane, dziś czuję się do dooopy ... rano o 6.30 złapał mnie taki ból brzucha że pobiegłam do łazienki i wymiotowałam :-( buu... potem nie mogłam usnąć ... ale udało się ...
po godz 12 - wiem że nie z porannego jak się powinno, ale zrobiłam test ledwo co żyję i widzę na oczy... zadzwoniłam do kliniki aby poinformować o moich dolegliwościach, uspokoiła mnie pielęgniarka że wszystko możliwe i że mogę mieć plamienia po luteinie, jutro mam zrobić bete i dzwonić umawiać się na wizytę ...
a dziś kochane 9 dzień po transferze i tadam :
Jestem w ciąży :-D:-D !!!!!!!!!!!!! jeszcze beta potwierdzi i skacze z radości :)))
Dziękuję za wszystkie kciuki i słowa otuchy, pomocy Kochane jesteście :*
8 dpt : Zobacz załącznik 621055

9 dpt : Zobacz załącznik 621056

Będę pierwsza będę pierwsza jupiii !

Pysiaczku jeszcze raz bardzo bardzo Ci gratuluję :) bo na to zasługiwałaś :))) teraz mi będziesz opowiadać jakie to uczucie :)

Dziś beta zrobiona, wynik jutro o 13 :) a mój mąż z pracy piszę mi na gg abym powtórzyła 3 raz test :-p jak wyjdzie taki jak wczoraj i przedwczoraj to już mi nie będzie truł ;-) hehe on chyba nie może uwierzyć tak jak ja :p dziś rano się obudziłam i wczorajszy dzień zaliczyłam do pięknego snu :p

a co najlepsze to chciałam w maju odpocząć od transferu i leków... bo nie mogę juz psychicznie i fizycznie wytrzymać ... a i chciałam (wtyd się przyznać - Karola mnie zabije) zacząć przez 3 cykle pić ziółka ojca S. :p widocznie jak jutro wrócę z pozytywną betą to nie będę musiała robić / pić :p

pyscek nie martw się, bić nie będę!!! no fajnie, że zioła się nie przydały!!! grunt, że je miałaś, odleżały swoje, nabrały mocy i udało się nawet bez ich picia!!!! :-D:-D:-D:-D

wreszcie udało mi się przyłapać jak Mała wariuje w brzuchu bo zazwyczaj było to o 4 nad ranem a w dzień ale jak wzięłam telefon do ręki to wszytsko cichło :baffled:
zazwyczaj zaczyna tak robić o 1 i o 4 w nocy, wtedy to nie ma mowy o spaniu :-)

ps. sorry za jakość ale taka jakość jaki telefon :sorry2:

[video=youtube;vn5Dhcr9XwI]https://www.youtube.com/watch?v=vn5Dhcr9XwI&feature=youtu.be[/video]

ps. pyscek zanim się obejrzysz to samo będzie u Ciebie!!!! :-D

reklama
Do góry