reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Karola, imie wybrane od początku, bedzie Staś, wyprawka skompletowana, łóżeczko dzisiaj przywieźliśmy, wszystko poprane i się suszy, wózek stoi już od tygodnia, czekam tylko aż mój D odmaluje pokój i położy panele, wtedy będę mogła wszystko ładnie ustawić.. A jak się czuję: ociężała, śpiąca, czasami mam nerwa i zależy co robi mój Synuś, bo jak czasem się wypnie albo nieźle kopnie to aż się zwijam z bólu.. Termin cc mam na 29.04, ale mam nadzieje, że to wszystko się szybciej zacznie :) Minęło 240 dni i zostało aż 35:szok: nawet nie wiem, kiedy ten czas zleciał..
Monia mnie też bolało podbrzusze i jajnik w owocnym cyklu, więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zleciało niesamowicie :) a CC musisz mieć ?

testowałam, niestety jedna krecha na teście ....:-(

Pyscek.. tulę mocno :* :(

pyscek 3maj się, jesteśmy z Tobą! :*

madziulek no tak, teraz widzę, że masz imię w Sygnaturze :zawstydzona/y: wczoraj nie miałam podglądu więc nie widziałam...

masz też napisane, że to niespodzianka, czyli spodziewaliście się dziewczynki a okazało się, że to jednak chłopiec, tak? a w którym tc ujawniła się na niespodzianka?

pytam bo zaczynam powoli kompletować wyprawkę, np ciuszki. U nas od 16 tc jest nadal dziewczynka, 3 wizyty i za każdym razem płeć bez zmiany ale jakoś stresuje mnie trochę to, że kupię ubranka, akcesoria dla dziewczynki a tu nagle siusiak się pojawi i co wtedy, syn będzie w różowych bodziakach chodził? :-p

Madziu a wyszlo, ze jednak musze, chociaz po tym co sie dzieje w szpitalach to sie ciesze, spokojniejsza bede :)
Karola moj gin nic nie widzial przed 24 tyg, a na polowkowym wlasnie w 24 tyg wyszlo ze bedzie Synus :) Mialam takie przeczucie od poczatku i sie sprawdzilo :) Teraz co wizyte sie pytam czy nic sie nie zmienilo, bo ja wiekszosc mam wszystkiego chlopiecego, do tego doszedl wozek i cala wyprawka ;-) A właśnie dziewczynki często lubią się zmieniać w chłopców, znam kilka takich przypadków :p Moja kuzynka miała mieć córke, wszystko kupiła dla dziewczynki, a urodził się synuś, tak samo znajoma, cały czas dziewczynka, a po cc okazało się, że chłopiec i weź tu nie myśl że Ci dziecko podmienili :D:D
Monia nie wiem co napisac, ale trzymaj sie Kochana :*

Ostatnia edycja:
Hej :) Dołączam do Waszego grona jako, że to od kwietnia zaczynają się nasze pierwsze staranka :) Anna - 22 lata - Poznań :) cechy charakterystyczne: Pyzunia :D

reklama
Do góry