reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Od jakiegoś czasu łykam kwas foliowy, ale łapię się na tym, ze ciągle zapominam go wziąć,,,,Wczoraj w nocy obudziłam się i przypomniałam, że nie wzięłam.. Też tak macie?? Chyba włączę w telefonie przypomnienie;-)

ja przez 8 lat łykałam tabletki antykoncepcyjne, dzień w dzień o tej samej godzinie więc nie miałam problemu z pamiętaniem o tabletce, miałam wyrobiony nawyk więc potem tylko zamieniłam tabletki anty na kwas foliowy a następnie zestaw witamin. Ale tak jak piszesz, przypominacz to dobre wyjście, potem jak się przyzwyczaisz to już nie będzie Ci potrzebny :tak:

ps. proszę, tu jest link do stworzenia suwaczka jak długo się staracie :tak:

Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com

Witam nowe koleżanki :) miło, jak człowiek wchodzi po kilku dniach i kilka stron do nadrobienia jest :)

Co do wykresu jak Pyscek mam na OF i na SM :)
Mierzenie temperatury- polecam jednak termometr z dwoma miejscami po przecinku ( alledrogo- około 10 zł) bo jednak jest różnica między temp. 36,60 a 36,69 ;) poza tym zwykłe termometry mają skale błędu 0,1.. która przy staraniach jest istotna :) co do miejsca mierzenia- tu polecam "południe" :) pod językiem w zależności od miejsca włożenia termometru mogą być wahania spore :)

Powodzenia :)

Pysiaku :* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ( Ty wiesz.....)

No proszę, w końcu forum ożyło :)
Witam nowe staraczki, życzę jak każdej z Nas szybkiego zafasolkowania :)
Karola u Ciebie widzę, że już poza połową jesteś, ale ten czas leci :D
Monia za Ciebie trzymam najwieksze kciukasy, w koncu znamy sie nie od dzis i kiedys obydwie byłyśmy w tej samej sytuacji
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dopóki działaja ;-)

Hej dziewczyny, ale pogoda..Odechciewa się wszystkiego. Wróciłam dziś z nocki i do tej pory leżę w łózku. Jedyne co zrobiłam to obiad i wstawiłam pranie..Dziś jak zasnęłam to obudził mnie ból lewego jajnika, Było to bardzo mocnę kłócie, które trwało chwilkę.. Teraz natomiast boli mnie drugi jajnik, ale już nie tak bardzo...Pewnie zbliża się okres,

Witajcie ;-)
u mnie dziś 14 dpt i zero objaw, no jedyny objaw jaki mam codziennie to ból brzucha dołem ... a tak to cisza spokój ...
dziś testy mi przyszły więc jeżeli nie zapomnę jutro to będę testować, a jak nie to w środę :-p

madziulek racja, czas płynie jak szalony, już nie mogę się doczekać lipca!
a Ty już widzę zdecydowanie bliżej niż dalej :tak: jak się czujesz? imię wybrane? wyprawka gotowa?

gosiaczek mnie tam raczej jajniki nie bolały przed @, jak już coś to brzuch, jajniki to przed owu się odzywały (jak już ją miałam, bo przez długo czas jej w ogóle nie było. :zawstydzona/y: a w którym dc jesteś?

pyscek kochana co ja paczę :-D 14 dzień i tempka nie spadła, juuuuupi!!!!
zatestuj jutro, pliiiizzzz, będę czekać na info od Ciebie!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

pyscek kochana co ja paczę :-D 14 dzień i tempka nie spadła, juuuuupi!!!!
zatestuj jutro, pliiiizzzz, będę czekać na info od Ciebie!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a no tak 14dpt i nie spadła zobaczymy co będzie jutro, jeżeli będzie taka sama lub poleci w górę (w co wątpię) to zrobię test, a jak spadnie to nie ma sensu robić .. takie moje zdanie na ten temat ...

reklama
Karola, imie wybrane od początku, bedzie Staś, wyprawka skompletowana, łóżeczko dzisiaj przywieźliśmy, wszystko poprane i się suszy, wózek stoi już od tygodnia, czekam tylko aż mój D odmaluje pokój i położy panele, wtedy będę mogła wszystko ładnie ustawić.. A jak się czuję: ociężała, śpiąca, czasami mam nerwa i zależy co robi mój Synuś, bo jak czasem się wypnie albo nieźle kopnie to aż się zwijam z bólu.. Termin cc mam na 29.04, ale mam nadzieje, że to wszystko się szybciej zacznie :) Minęło 240 dni i zostało aż 35:szok: nawet nie wiem, kiedy ten czas zleciał..
Monia mnie też bolało podbrzusze i jajnik w owocnym cyklu, więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry