reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziś rano obudził mnie mocne kłucie lewego jajnika..Cykle mam 34-dniowe. Ostania miesiączkę miałam od 6 do 12 marca, wiec kolejna wypadałaby 9 kwietnia...Wątpię, żeby po paru razach się udało, ale nadzieja zawsze jest :-)

reklama
Witam wszystkich :) Widzę, że trafiłam do odpowiedniej grupy :) staraczki - po raz pierwszy :) w dodatku jest to mój pierwszy cykl więc jestem pełna nadziei, ale też i obaw dlatego chętnie się do Was przyłączę :)

anuksunamun88 - jej ale fajny i trudny nick do napisania :-D pozwolisz że będę Ci pisać w skrócie Anuks :-p Witam oczywiście na forum i życzę powodzenia :tak:
gosiaczek musisz być pozytywnej energii a wszystko będzie szło szybko i łatwo, napewno niebawem zafasolkujesz :tak:
bojąca biorę nadal .. mam łykać do 14 dnia i tak zrobię... a potem niech się dzieje co chce ...

ciesze się niezmiernie że forum ożywia Zobacz załącznik 615849

Od jutro zaczynam mierzyć temperaturę i ogólnie "wsłuchiwać się" i obserwować w swój organizm.... Nigdy wcześniej tego nie robiłam. Jak czytam Wasze posty to wydaje mi się że jestem zielona w tym wszystkim :-)

oo a na jakim portalu będziesz umieszczać tempkę na wykresie ?? oj tam odrazu zielona :D masz nas jak coś pytaj każda z nas odpowie i pomoże :tak: od tego tutaj jesteśmy ;-) ja też byłam zielona, ale dzięki dziewczynom dużo się nauczyłam :-p

reklama
kiedyś bym powiedziała enpr .. ale niestety zamknęli go :-( więc jak narazie wszyscy przenieśli się na ovufriend.pl :tak: tam na samym początku jak się zarejestrujesz jest czarna magia, ale z czasem wszystko ogarniesz :-p ja do dziś mam problem co do niektórych rzeczy na nim, chociaż to mój drugi cykl na nim zaznaczany ... jest jeszcze SkarbMamy - Wykres cyklu kobiety NPR, karta ciąży, poradniki kobiece - ale co kto woli ;-)

Do góry