reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja brałam duphaston, ale akurat na wywołanie okresu, w ciązy na początku zapisał mi luteine, a działa to podobnie, więc ma na celu podtrzymanie ciązy, zeby fasolka się dobrze zagniezdzila i rozwijała.. Olu wlasnie Magda Ci dobrze napisala, traktuj seks jak przyjemnosc a nie rob tego mechnicznie i pod wplywem emocji zwiazanych z ciaza bo tak sie na pewno nie uda.. Ja caly czas myslalam, robilam testy jak sie @ jeden dzien spozniala i nic, dopiero pozniej odpuscilam i po 2.5 roku sie w koncu udało ;-) A teraz czas tak szybko zleciał, ze 7-8 tygodni i zobacze swojego Synusia :)
Moniaaaa trzymam kciukasy &&&&&&&&&&& i przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bo za chwile juz nie beda mialy mocy :D

Pyscek ile czasu się starasz z tym lekiem? Czy masz jakieś skutki uboczne?
Madziulek20 dziękuję za dobre słowo, postaram się zmienić myślenie :) a co najważniejsze gratuluję dzidziusia :) na kiedy masz termin porodu? mój mąż bardzo chciałby synka ;) ja natomiast najpierw córeczkę ;) a dupka właśnie tak jak napisałaś zalecił mi bo ma na celu podtrzymanie ewentualnej ciąży, bo mam niedomogę lutealną.
Pozdrawiam :):)

najprawdopodobniej w dzień kobiet 8.03 będę miała podaną kruszynkę :-D

pyscek no ta data musi być magiczna!!!! w końcu to nie byle jaki dzień tylko Dzień Kobiet. Będziesz miała najpięknijszy prezent pod słońcem.

ps. dołączam do funklubu Twoich avatarów! uwielbiam je! co jeden to lepszy! :-D:-D:-D

Olu termin na koniec kwietnia, ale z racji ze bedzie cc to chce porozmawiac z ginem i wybrac termin, na pewno bedzie to wtorek albo 22 albo 15 bo wtedy gin robi cesarki, chyba ze moj Synus postanowi zobaczyc Mame wczesniej :) dowiem sie wszystkiego we wtorek :) A dupka sie nie boj, ja tez nie mialam skutków ubocznych, kiedys czytalam tylko ze moga wystapic plamienia ale u mnie ich nie bylo :)

reklama
Ja generalnie czuje się dobrze:)
Olapoducha ja brałam Duphaston rok przed zajściem w ciąże 2x1 a w ciąży do 20 tyg. Nie miałam żadnych skutków ubocznych a dzięki niemu okresy bardzo regularnie:) Myślę, że w zajściu w ciąże pomógł mi Duphaston i Metformina:)

Do góry