reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pyscek no pewnie, że dobrze! Na jednym dziecku przecież chyba nie poprzestaniecie :p jak rozkręcisz produkcję, to może kiedyś i trójka będzie haha! Początek był trudny, ale zakończenie będzie owocne. Zobaczysz!

ja bym chciała 2 najlepiej parkę :p ale jak będzie dwójka tej samej płci to nie będę płakać będę miała wtedy moje upragnione cuda :-D a potem to już wpadki lub jeżeli się zdecydujemy to planowanie ;-)

cześć laski :laugh2:
u mnie dziś tydzień z kropeczką 0d236eb11306899e04a79a9c06149bb9.gif wczoraj była implantacja bo tempa spadła i kilka kropelek malutkich krewki miałam, a dziś tempa w górę ... oj mam nadzieję, że maleństwo zostanie z nami potem będzie wysoka beta, potem wizyta aby zobaczyć czy wszystko ok, potem za jakiś czas wizyta serduszkowa a68b13441316e534904a4caf635a924d.gif a potem znów za jakiś czas okaże się czy mam w brzuszku 2bf026abb96d4901f614366af9a6bc94.gif czy 95904bffcbf0ac2996e1ec4a33f34e79.gif
boszzz ale się rozmarzyłam .... ehhh bujam w obłokach :-p
Miłego Weekendu dziewczyny

Załączniki

• 0d236eb11306899e04a79a9c06149bb9.gif
    0d236eb11306899e04a79a9c06149bb9.gif
    818 bajtów · Wyświetleń: 76
  • a68b13441316e534904a4caf635a924d.gif
    a68b13441316e534904a4caf635a924d.gif
    2,5 KB · Wyświetleń: 89
  • 2bf026abb96d4901f614366af9a6bc94.gif
    2bf026abb96d4901f614366af9a6bc94.gif
    12,9 KB · Wyświetleń: 70
  • 95904bffcbf0ac2996e1ec4a33f34e79.gif
    95904bffcbf0ac2996e1ec4a33f34e79.gif
    4 KB · Wyświetleń: 103
Pyscek mam nadzieje wszystko się potoczy po twojej myśli :)
Magda postanowiłam już dłużej nie zwlekać z badaniami i nurtującymi mnie pytaniami i ide w poniedziałek rano do ginekologa. W końcu się zebrałam i zapisałam. Oczywiście się juz stresuje wizytą :baffled:

pyscek cieszę się, że tak się rozmarzyłaś i mocno wierzę, że te marzenia się spełnią i to już wkrótce!!!!!

olu daj znać po wizycie u Gina.

a ja wylądowałam na zwolnieniu :-:)-:)-:)-(
szyjka zaczęła mi się rozwierać :-(
długość jest ok, nie skraca się ale zmieniła pozycję i zaczęła się otwierać, fuck!
dziecko chyba napiera główką i to dlatego bo na usg główka była ustawiona centralnie do miejsca gdzie szyjka się rozwarła. Na usg było widać taką rureczkę (szyjka) i jak dochodziło do główki to robił się lejek. Całe szczęście dopiero się to zaczęło i dobrze, że poszłam na wizytę 2 tyg wcześniej bo teraz bym wróciła do pracy, zaczęła dużo chodzić i kto wie co by było za 2 tyg :no:

jednak te twardnienia to był znak :eek::eek:

dostałam Luteinę i mam leżeć :-(

karola teraz jeszcze bardziej dbaj o siebie leż dużo odpoczywaj :) a wierze że będzie dobrze ba ! musi być dobrze :laugh2:
ooo wpadłam na pomysł, jeżeli chcesz zrobię Ci słonika na szczęście - dziś zrobiłam jednego jeszcze musze drugiego dorobić bo koleżanka zamówiła sobie dwa :-p a wygląda on tak : Zobacz załącznik 607741

oj dziewczyny mam nadzieję,że to moje marzenie w chmurach się spełni ... bardzo tego chce :tak:

pyscek o jaaaaaaa, dzięki, słonik jest przeuroczy, kce takiego, kce! :-)
kurcze aż się wzruszyłam, ech co te hormony robią z kobietą w ciąży ;-)

reklama
hihi :laugh2: no te hormonki są najgorsze u mnie też zaczynają chyba buzować, wczoraj wściekłam się na męża że spóźnił się 20 min, awanture mu zrobiłam taka jąkby kogoś zabił, a potem zamknęłam się w łazience i płakałam jak bóbr .. :eek:
ten słonik zrobiłam dla koleżanki bo zamówiła sobie u mnie 2 takie bryloczki :-p
jeżeli masz FB i chciałabyś w wolnej chwili zobaczyć moje dzieła zapraszam : https://www.facebook.com/filctrzaki :tak:

Do góry