reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no to super AeI praca teraz to podstawa co nie za jakis czas wydatki na wyprawke hehe:-p zaprosila bym cie do szwecji na zakupy bo tu mimo wszystko wozki i inne takie ciuszki itp duzo tansze niz w polsce:eek: wczoraj wlasnie mialam ulotke ze sklepu dla dzieci i w dodatku wszystko w promocji o 50% tansze ja juz nie moge sie doczekac staranek ale to chyba od kwietnia zaczniemy a marzec przeznacze na relaks i badania

reklama
Aelreda super ze sie wszystko uklada. A co do zmeczenia, witaj w klubie,teraz juz mi przeszlo, ale na poczatku to moglam caly dzien spac takie zmeczenie. Życze Ci zerowych mdlosci!

Hehe magenta to jesteśmy rówieśniczkami :-D Tule cię mocno kochana!! Zobacz załącznik 330557Wiem jak to jest czekać ta fasolkę, kiedy wszyscy mocno w to wierzą a tu nagle przychodzi @... Co do tego progesteronu to ja też mam niewielki niedobór. Gin przypisał mi luteinę i powiedział, ze na pewno nie zaszkodzi a moze dużo pomóc. Poza tym powiedział, że taka przyczyna niepłodności nie zawsze leży po stronie kobiety. U mnie powiedział, ze jest wszystko w porządku. Śluz, owulka i teraz jak biore luteinę nie ma prawa być coś ze mną podobno nie tak. Powiedział ze jak w najbliższym czasie nam się nie uda mój pójdzie na badanie nasienia.

Ael kochana!! Dobrze ze wszytko w porządku! Jestes teraz naszym światełkiem nadziei!! Musi być dobrze :-)

Big no widzisz, to ja idę spać, mam nadzieję, że uda mi się w ciągu dnia zasnąć, bo wczoraj nie mogłam...

Magenta aj nie mów o zakupach nic :p. Masz rację, zrelaksuj się, spędźcie jakiś weekend romantycznie na luzie, bzykajcie się z wielką ochotą calusieńką noc a za miesiąc będą już dobre informacje :)

Ael kochana!! Dobrze ze wszytko w porządku! Jestes teraz naszym światełkiem nadziei!! Musi być dobrze :-)
Hah, można rzecz, że jestem zniczem olimpijskim....ale sry za zboczenie z trasy, gps musi się wyspać :p

Hej fifka hehe to nie jestem sama:-) ja daje sobie taki czas do lipca sierpnia gdzie wierze ze moze sie uda po tym jak nic nie wyjdzie moj pojdzie na badania nasienia a ja moze na jakies inne tez pojde teraz sama podstawa no i oczywiscie ginia normalnie wypytam o wszystko co mozliwe i tez zapytam o ta luteinke i o reszte bo mnie sie zdaje ze poprostu cos nie podtrzymuje mi ciazy ale wypytam go i z badaniami pojde do niego a te hormony kiedy trzeba badac co i w jakim dniu cyklu??? bo juz nie pamietam ...

reklama
Mój teraz i tak ie pójdzie na badania, jak mu o tym powiedziałam to tylko poburczał pod nosem. On chce żebym zaszła najlepiej jakoś po wakacjach, bo jak mówi chce się mną jeszcze nacieszyć! A staramy się już teraz bo... nawet nie wiem, po prostu przestaliśmy się zabezpieczać bo "co ma być to będzie". Tylko we mnie te takie rozmyślania o ciąży rozbudziły instynkty macierzyńskie i ja to chce już!! :-D Dlatego zaczęłam się badać :-)

My nie zabezpieczamy się od lipca. wresień, październik niby uważaliśmy na dni płodne... później spontan a od stycznia już tak na serio zaczęliśmy. Więc w sumie mam jeszcze czas na zachodzenie w ciąże :tak:

A i jeszcze jedna ważna rzecz. Ja mam umowę o pracę ale tylko do września. Chce zajść przed wakacjami bo wtedy szefowa nie będzie mogła mnie wyrzucić a mi strasznie zależy na tym, żeby mieć macierzyński.

Ostatnia edycja:
Do góry