reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

kwiatuszku hihi to masz tak jak ja malo ze mnie leci ale @ jest rano polecialo wiecej a teraz spokoj hihi i brzuszek tez juz nie boli:-) taka @ moge miec jak nie leci ze mnie duzo i brzuszek nie boli za to kurcze jesc mi sie potwornie chce normalnie mogla bym dzis jesc co chwile cos tak mnie ssie czasem to mam wrazenie ze zoladek do kregoslupu mi przyrasta a dopiero co przed chwila grzanki jadlam

Ostatnia edycja:
reklama
Kwiatuszekq jak leciutko od Was wiekiem odbiegam...hihihi ale tylko troszke:)niezauwazalnie prawie:) ale za to z Tobą mam bardzo podobny staż małżenski:)a rówieśniczką to jestem chyba z julieet, ale nie jestem pewna:)

Magenta, Kwiatuszeq a moze warto test ciazowy zrobić, co? bo jak tak wyjatkowo słabo w tym miesiacu to moze jednak cos tam zakiełkowało? nie ma sensu sie nakrecac ale moze lepiej dla pewnosci zrobić? Przeciez czesto byw tak ze mimo ciązy @ jest na poczatku...

Ostatnia edycja:
zyc nie umierac a ja w sobote przeprowadzam sie na stale na swoje mieszkanko w koncu boze jakie to cudowne... fajnie ze nie jestem sama ktora nie moze zafasolkowac tak szybko przynajmniej chociaz zrozumienia tu mam bo nie kazdy to rozumie

to jest najgorsze tyle czekac za tym wszystkim dobrze ze sa jakies te dziwne komuny tu bo inaczej to chyba do konca zycia by byla wieczna tulaczka z mieszkania do mieszkania

no w szwecji tak to sie nazywa placisz jakas tam kwote i czekasz na mieszkanie potem ogladasz i w zaleznosci od twoich potrzeb ilosci osob pokoi itp wybierasz sobie takie ktore ci odpowiada i ta kasa przechodzi do administracji i jest tak ze mieszkanie masz jak by wlasnosciowe ze nie moga cie wyrzucic ale musisz placic co miesiac hyre (czynsz) ale male kwoty jesli tego nie placisz administracja ma prawo ci wypowiedziec umowe i narazie

reklama
Do góry