reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magenta no waga równiez zalezy od budowy ciała ale faktycznie to mało...przy wzroscie 170 to powinnas wazyc nawet ok 57-58 ale jak nie masz zaburzen no to moze taka Twoja natura...Ja mam 172 i waze tak ok 50kg raz trocje wiecej raz odrobine mniej, wiec tez nie za wiele, ale oprócz nawracającej anemii ( rodzinne) to nie mam problemów i ostatnio lekarz powiedział ze powinnam wazyc wiecej ale jak sie nie głodze i waga nie jest taka niska dlatego ze sie odchudzam to wszystko ok

reklama
no ja z anemia problemow nie mam na szczescie niby taka moja natura bo tez sie nie glodze kosci moge miec lekkie moja siora strasza po ciazy wazy 56 kg a jest mojego wzrostu i tez nie jest gruba mlodsza no ta to i biuscika ma i pupke i wogole zgrabna jest a prawie wcale nie je miesa i szynek same sery warzywa owoce itp z miesa to tylko piers z kurczaka i schab ryb nie lubi bo maja osci;-) no i uparta co do jedzenia jest wazy 49-50 kg przy wzroscie 167

mi sie tak marzy zobaczyc 55 kg ale kurcze to juz w swinke musiala bym sie zmienic i pochlaniac wiecej niz moj luby kiedys wiecej wazylam jak bralam tabletki anty ale bralam je do regulacji @ i rownowagi hormonalnej bo mialam tyle prycholi ze szok jak sobie to przypomne ale bralam je tylko 3 miesiace

Ostatnia edycja:
hihi ja to chciałabym zostać przy swojej wadze ale tak chociaz o rozmiar wiekszy miec biust no i troche bardziej kobiecy tyłek...ale trudno wszystkiego miec nie można...ja kiedys ważyłam sporo wiecej własnie tak ok 56-58 kg ale tak od drugiego roku studiów zaczełam chudnąć sama z siebie...ogolnie to wydaje mi sie jakby nie było zadnej róznicy, ale jak patrze na zdjecia to jednak widać...

hihi ja tez bym chciala miec bardziej kobiecy tyleczek jest go troszke ale moglo by byc wiecej piersi tez bym chciala miec wieksze no ale jak pisalas nie mozna miec wszystkiego dobrze ze sa push-up-y :-p ja jak patrzylam na zdjecia jak anty bralam tez widac roznice ale no coz tak juz jest i tyle zabardzo mi to nie przezkadza ze jestem chuda wole tyc niez odwrotnie;-)

Magenta, chodź Cię przytulę do moich piersi w rozmiarze 90D, będzie Ci lepiej :-D
Masz rację kochana, pochodź do gienia, popytaj co i jak, jakieś badania porób, będzie ok, mam nadzieję :-)

Ja padam na twarz, zaraz znowu do spania wrócę. Nie spałam całą noc i spać położyłam się dopiero po 6. Także poobserwowałam swój organizm w nocy. Raz czy dwa złapał mnie lekki ból, ale to szybko mijało i jest obecnie ok :-)
Mam uczucie tego rozdęcia dalej, a jak oddelegowałam faceta do pracy i poszłam do pokoju, troszkę mi się niedobrze zrobiło. Ale na to i drobne kłucia w podbrzuszu, pomógł śmiech przy dobrym kabarecie :-D
Tak sobie w nocy oglądałam zdjęcia brzuszków innych mam z ciekawości, były przepiękne....ale nie wiem czemu, rozpłakałam się oglądając te zdjęcia. Normalnie wahania nastroju haha.
Poza tym, pryszcz na pryszczu wyskakuje mi na twarzy i to jeszcze takie chamskie, tak mi się cera pogorszyła momentalnie i okropnie, że omijam swojego odbicia w lustrze.
No a tak poza tym gitara wszystko :-D

Idę legnąć dalej na łóżku... Buzia dla wszystkich dziewczyn :*

w tym roku koncze 23 lata:-) staramy sie juz dokladnie 8 miesiecy lipec byl taki juz na spontan i od sierpnia bylo takie konkretniejsze podejscie do sprawy ;-) ale jak widac narazie bez efektu

AeIreda -no to odpoczywaj sobie a co do mnie to pozyjemy zobaczymy narazie mnie brzuch zaczyna bolec :-( ale wzielam ibalgin i czekam az sie ruszy i bol odpusci ale az mi sie goraco robi normalnie az mi sie slabo robi:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Ael... o Ty!!! taaaakii biust to ja tez się moge porzytulac:) hihihi no nie wierze:)ja w ogole sobie nie moge wyobrazić miec takie okazy przed oczyma? Ty w ogole widzisz swój pepek:)? hhihi no nie powiem mohgłabys mi i magencie troszke oddac;);):):)

Magenta no to juz trpszke sie staracie...ale jestes młodzutka wiec czasu jeszcze masz sporo:) a jakies dopalacze fasolkowe brałas, ja sie kompletnie na tym nie znam, ale, wiem ze dziewczyny to rózności biorą, może powinnas popytaco to gina?

Ostatnia edycja:
reklama
Oj kobitki bo ja ogólnie przy kości jestem i mam trochę tłuszczu to tu to tam :-)
Ale w wielką chęcią oddam wam moje chudzieńkie kruszynki :-D, Bierzcie i korzystajcie!! No mam takie mimo, że nawet mam nadprogramowych kg trochę to i tak biust jest spory, ale to rodzinne.
I tak Paluszku widzę swój pępek :-D. Ale nie życzę wam takiego wielkiego biustu, bo to czuć w kręgosłupie, poza tym ściągnął się bardzo w dół i zwisają mi tylko takie dwa wielkie placki....

Dziś w sumie trwałaby @, ale śluz czyściutki :-). W każdym razie życzę i tobie Paluszki i tobie Magento tego uczucia wzrostu brzuszka, wam jak i wszystkim starającym się :-)

Zasnę na tych klawiszach zaraz.... Aaaaa! Mój dziś pierwszy dzień w pracy! Dzwonił bo akurat przerwę miał, mówił że idzie, że wszystko w porządku :-D. Cieszę się ogromnie bo jego kolega tam pracuje, a tak załatwił, że będą oboje na jednej zmianie :-)

Do góry