reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja tak Fifka zycze ci juz teraz szybkiego zafasolkowania:-) zeby ten cykl juz pod koniec okazal sie owocny kurde ja chce isc na monitoring ale w szwecji jest dogi u ginia a w polsc eto nie wiem czy akurat bede przed i w czasie owulki chce sie dowiedziec czy napewno pecherzyk peka:zawstydzona/y:

reklama
no to napewno ci sie przyda duzo snu AeI a wy od kiedy zaczeliscie staranki zaraz po @??? w tym cyklu
Magenta, myśmy chcieli cieszyć się po prostu bzykankiem i nie myśleć o staraniach, także od kiedy mi się @ działaliśmy, każdego dnia do tej niedzieli XD. Jak sobie pomyślę, że to był miesiąc ciągłego bzykania....masakra XD
No ale owulkę czułam i to za dobrze, więc w tym czasie nie próżnowaliśmy :)

ja tez czulam owulke i to mega i widzisz jak jest a tez sexy hehe byly codziennie prawie no pare dni co drugi dzien bo mi sie nie chcialo:-D hiihi chyba musze zen-szen kupic:-p i do kanapek mojemu dorzucac:-D

A ja kiedyś czytałam, ze podczas starań niebyt dobrze jest się tak często kochać. Podobno lepiej tak co dwa dni żeby plemniki miały czas dojrzeć. Ale u mnie to nie wychodzi :-D mój też codziennie i czasem po parę razy chce się bzykać ;-)

moj ma tak samo i czasem to sama za nim chodze i gonie do lozka haha gonie po calym mieszkaniu i na koncu w sypialni go doganiam hehe i mowie mu ze ma zobaczyc czy go czasem pod koldra nie ma haha:-D dzis jakos mam ochotke no ale @ uff hihi a jemu rano chyba sie chcialo czulosci

mi znajoma mowila ze najlepiej wstrzymac sie pare dni po @ a potem codziennie

My teraz mieliśmy kilku dniową przerwę przed wizytą u gina bo myślałam ze będzie robił mi cytologię. No ale teraz stramy się pełną parą i zobaczymy jak to będzie :-D

Dziewczyny kazdej sie uda! (Wiem wiem łatwo mi sie mowi.. )
A mi wyskoczyly takie syfy na twarzy ze wygladam jak nastolatka. Ehh...
A tak to zero objawow znowu.

reklama
afleada a ty mialas isc spac:)

fifka ,magenta ,paluszek my dosyc ze ten sam wiek to ten sam etap staran ja tez daje se czas do konca wakacji

a tak na marginesie mam bardzo słabiutki okres nigdy w zyciu takiego nie mialam i nawet brzuch juz mnie nie boli prawie nic dzis nie leci od rana moglam zmierzyc tempke

Do góry