reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hej ja jestem tylko nie mam co pisać na razie czekam na @ i się strasznie nie cierpliwie ale jeszcze trochę i już będzie coś wiadomo :) zaczęłam sobie mierzyć temp wiec mam nadzieje że już niedługo dostaniemy śliczny prezent :)

Ja na razie czekam na męża, bo pracuje dziś do późna. Mam nadzieję, że nie usnę :-) bo trzeba walczyć dziś :laugh2: ja niestety okropny śpioch jestem.

Witam dziewczynki:)
tak się ostatnio zastanawiałam, ponieważ słyszałam/czytałam różne opinie, o np specjalnych pozycjach przy których łatwiej o zapłodnienie:-) Jak Wy do tego podchodzicie? stosujecie te różne metody? i co z trzymaniem nóg w górze? ;) myślicie, że to działa...? ja w ostatnich dniach nóżki w górze trzymam, w razie gdyby jednak miało działać to uważam, że nie zaszkodzi:-p

Witam dziewczynki:)
tak się ostatnio zastanawiałam, ponieważ słyszałam/czytałam różne opinie, o np specjalnych pozycjach przy których łatwiej o zapłodnienie:-) Jak Wy do tego podchodzicie? stosujecie te różne metody? i co z trzymaniem nóg w górze? ;) myślicie, że to działa...? ja w ostatnich dniach nóżki w górze trzymam, w razie gdyby jednak miało działać to uważam, że nie zaszkodzi:-p

Niby tak mówią, ale ja za bardzo w to nie wierzę. Jak się ma być w ciąży to napewno nie przez trzymanie nóg w górze... oczywiście może i troche pomoże, bo więcej materiału zostanie w środku. Ja stosuję zasadę, że po stosunku nie wstaję z łóżka, dlatego preferuję wieczorne harce, bo po nich przytulam sie do męża i od razu idę spać:-)

oooo... całkiem miło:) ale chyba nie siedzi to w środku całą noc?:-p czy jakieś wkładki stosujesz, żeby po łóżku małe plemniczki nie latały?:rofl2:

ooo.... to muszę to wypróbować :) po prostu idziesz sobie spokojnie spać i nie przejmujesz się żadnym bieganiem do łazienki i czekaniem aż wszystko sobie wyleci :p fajnie:) a powiedzcie mi jeszcze, z jaką częstotliwością się staracie, bo też czytałam, ze powinno się nie częściej niż co 2 dzień?

reklama
U mnie jest przynajmniej co 2 dzień, ale jak dokładnie wiem, że mam owulację to czasem kochamy się codziennie, ale napewno nie więcej niż 1 raz dziennie. Zresztą robimy to jak nam się chcę :-)

Do góry