reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

magda no to gratulacje, zdradzę Ci, że jak by u nas była córka (chociaż ja liczę na synka) to chyba też będzie Zosia :-D

pyscek co tam u Ciebie?

tempka widzę ładnie idzie w górę!!! super, kiedy testujesz? za 4 dni czy wcześniej?

reklama
magda no to gratulacje, zdradzę Ci, że jak by u nas była córka (chociaż ja liczę na synka) to chyba też będzie Zosia :-D

pyscek co tam u Ciebie?

tempka widzę ładnie idzie w górę!!! super, kiedy testujesz? za 4 dni czy wcześniej?
no tempka jakoś dziwnie idzie w górę, ale zobaczymy narazie niczym nie zapeszam, biorę leki dalej wg zaleceń :) a testuję 1.07 :) o ile @ nie przyjdzie. bo raz miałam taki cykl że szła do góry a potem bum i w dół i @ :(

Karola moja babcia nazywa się Zosia i ja uwielbiam to imię :) Nie wyobrażam sobie inaczej nazwać córy, już od kilku ładnych lat mi się marzy :)

Vin
jakby lekarz powiedział mi, że chłopak to pewnie równie mocno bym się cieszyła :) Córa była zawsze moim marzeniem, ale jak mam już bobasa w brzuchu, to obojętne mi było. Mój mąż to już w ogóle preferencji nie miał co do płci. Ja Ci gratuluję Dawida :*

Dziewczyny, mam nadzieję, że nie złościcie się, że się z Vin wypowiadamy. Wy też będziecie miały śliczne, małe bobaski :*

no co Ty Magada jak mogłbyśmy się złościć? cieszymy się, że o nas nie zpaomniałyście i wpadacie zobaczyć co u nas słychać :tak:

pyscek jaka tempka dzisiaj?

reklama
Pyscek
Piękny wykres masz i trzymam mocno kciuki :)
Na pocieszenie spadku to Ci przypomnę, że u mnie w tym 'udanym' cyklu miałam jeden dzień, że tempka mi tak spadła, że ovufriend odwołał moja owulację i cykl spisał na straty ;P A jednak ;) Trzrba pamiętać, ze te wykresy są tylko pomocą, a nie wyrocznią :) Buziaki

Do góry