reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a u gina : 30 dc, endometrium 16mm, pęcherzyk mi jakiś został w jajniku ma 28 mm .. mam przez 3 dni łykać dalej te sme leki, potem 4.07 zrobić ponownie test jak wwyjdzie negatywny to czekać na @. jak dostanę @ to mam jechać na wizytę :) dostanę leki na jajeczkowanie. otóż to cała wizyta w skrócie :)

reklama
lece_spac_dobranoc_0.gif
Dobranoc wszystkim :*​

Załączniki

• lece_spac_dobranoc_0.gif
    lece_spac_dobranoc_0.gif
    73 KB · Wyświetleń: 27
Pyscek i Karola
Trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji.
Chociaż podejrzewam, że Karola teraz przez dłuższą chwilę na forum nie zajrzy, bo łóżka nie opusci ;P
Pyscek, głowa do góry, za 3 dni znów testujesz :))) ślę fluidki dla Ciebie ~~~~

Pyscek rób jutro testa! Koniecznie! Jak ja zaszłam, to tez mi się pęcherzyk zrobił na jajniku, a potem torbiel :p
niestety testa nie robiłam :p poczekam do weekendu - jeżeli jest dzidzia to nie ucieknie a krechy będą grubsze i ładniejsze :-) no mam nadzieję, że ten pęcherzyk to jakiś znak :-)
Madziu miałam się pytać czy Ty prowadziłaś może jakiś wykres? bo z chęcią bym zajrzała jak u Ciebie tempka szalała :) bo u mnie spada i leci w górę i tak w kółko .. :baffled:

Kochana, ja w tym cyklu w ogóle olałam prowadzenie wykresu i wpisałam tylko kilka temperatur. Byłam juz na etapię, że i tak nigdy w ciąże nie zajdę i mam to wszystko gdzieś :p Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend Masz rację, jeśli Bobas jest, to nie ucieknie, pytanie tylko czy bierzesz jakieś leki, które powinnaś odstawic jeśli dziecko jest :) Nie sugeruj się tak mocno temperaturą, widziałam już takie wykresy, z których była ciąża, że nikt nie dałby grama nadziei :)

pyscek czekam na Twoje testowanie!!!! bardzo chciałabym, żeby Ci się udało!!!!

vin dobre to było z tym nie wychodzeniem z łózka, no aż tak może nie było ale serduszka były codziennie, hehe

dziewczyny jestem pod wrażeniem działania ziół oj. Sroki. Piję je pierwszy cykl i pierwszy raz od 10 miesięcy miałam owulacje w NORMALNYM terminie. Do tej pory miałam dwie potwierdzone owulacje, jedną w 22 dc a drugą uwaga w 33 dc! :szok:

a teraz wszystko zupełnie inaczej!!!! :szok: :szok::szok:

Karola w takim razie jeszcze kilkanaście dni testowanie :) Mam nadzieję, że zaskoczy tym razem, a nawet jak nie to najważniejsze, że owulacja działa jak należy, więc Bobas będzie kwestia czasu :)

reklama
Pyscek
Ty to masz stalowe nerwy :) Ja tu specjalnie dziś zaglądam, bo obiecałaś 4go testowanie... a Ty taki relaksik.. wow :)

Karola
No to teraz czekamy na wyniki przytulanek :) To przyznaj się, które pozycje z kamasutry przerabialiście? (żartuję oczywiście) :)))

Magda
A jak Ci idzie zdobywanie kilogramów? masz już coś na plusie? ja pierwsze 3-4 miesiące byłam na zero +/- 1kg :)

Do góry