reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja jestem i cierpliwie czekam do jutra bo:
po 1: ostatnia @ przesunęła mi sie jeden dzień i dostałam we wtorek po poludniu
a po 2: nie mam testu w domu, tzn mam ale owulacyjne wiec nic mi to nie da ;p

reklama
temp nie mierze a z objawów to piersi mnie po bokach bolą i czasami jajnik zakuwa wiec może być zarówno @ jak i fasolka..

no to masz tak jak ja czekasz na jutro;-) a nie jestem pewna ale czy któraś z dziewczyn czasem nie pisala ze testy owulacyjne tez pokazuja 2 kreski jak w ciazy jestes??? hmm nie pamietam ale wydaje mi sie ze tak pisala jakas nasza dziewczynka:-)

mnie dzis piersi przestaly bolec ale jajnik podkowa ale @ nadal nic zawsze tak mialam ze chwile przed @ mialam plamienie i po max godzinie @ zawitala na dobre

A zła jestem bo teściu uparty jak osioł i się nas nie słucha...

No to ja trzymam kciuki za kolejne zafasolkowane i przesyłam mnóstwo fluidków (~~~~~~~~~~~~~~)do n-tej potęgi :-D

Ja odpukać w niemalowane dobrze się czuje na szczęście, coś pokłuwa mnie w brzuchu ale jest ok :-). Cieszę się, że ten poranny kryzys za mną. Na szczęście nospa czeka w pogotowiu :-)
Pokazałam swojemu zdjęcie jak może wyglądać nasza fasolka w 4 tygodniu, a jak obejrzał wszystko dokładnie :-D

ciesze sie kochana ze dobrze wszystko u ciebie i oby te poranne bole brzuszka byly pierwszy i ostatni raz. no nie wypatrywal juz czasem ptaszka haha:-D

AeI- a masz moze tak troszke twarde podbrzusze???

Ostatnia edycja:
Fifka duzy ten pecherzyk oby nie za duzy zwykle pekaja do 23mm, nie chce Cie przestraszyv, ale szkoda ze nie kazala Ci przyjsc za 2 dni na usg skontrolowac czy pecherzyk pekl, bo wlasnie moze tu jest Twoja przyczyna ze rosna a nie pekaja tak jak to u mnie ma miejsce. Mi nie pekl pecherzyk i rosl dalej i urosl az do 4 cm i zrobila sie torbiel czynnosciowa ktora za 2 cykle dopiero sie wchlonela

jesli mozesz to skontroluj za 2-3 dni czy pekl

reklama
Do góry