reklama
lillydelux
Fanka BB :)
Witam dziewczyny
Ewika, a mierzysz temperaturę? jakieś objawy masz?
Ewika, a mierzysz temperaturę? jakieś objawy masz?
magenta :)
no to masz tak jak ja czekasz na jutro;-) a nie jestem pewna ale czy któraś z dziewczyn czasem nie pisala ze testy owulacyjne tez pokazuja 2 kreski jak w ciazy jestes??? hmm nie pamietam ale wydaje mi sie ze tak pisala jakas nasza dziewczynka:-)
mnie dzis piersi przestaly bolec ale jajnik podkowa ale @ nadal nic zawsze tak mialam ze chwile przed @ mialam plamienie i po max godzinie @ zawitala na dobre
mnie dzis piersi przestaly bolec ale jajnik podkowa ale @ nadal nic zawsze tak mialam ze chwile przed @ mialam plamienie i po max godzinie @ zawitala na dobre
A zła jestem bo teściu uparty jak osioł i się nas nie słucha...
No to ja trzymam kciuki za kolejne zafasolkowane i przesyłam mnóstwo fluidków (~~~~~~~~~~~~~~)do n-tej potęgi
Ja odpukać w niemalowane dobrze się czuje na szczęście, coś pokłuwa mnie w brzuchu ale jest ok :-). Cieszę się, że ten poranny kryzys za mną. Na szczęście nospa czeka w pogotowiu :-)
Pokazałam swojemu zdjęcie jak może wyglądać nasza fasolka w 4 tygodniu, a jak obejrzał wszystko dokładnie
No to ja trzymam kciuki za kolejne zafasolkowane i przesyłam mnóstwo fluidków (~~~~~~~~~~~~~~)do n-tej potęgi
Ja odpukać w niemalowane dobrze się czuje na szczęście, coś pokłuwa mnie w brzuchu ale jest ok :-). Cieszę się, że ten poranny kryzys za mną. Na szczęście nospa czeka w pogotowiu :-)
Pokazałam swojemu zdjęcie jak może wyglądać nasza fasolka w 4 tygodniu, a jak obejrzał wszystko dokładnie
ciesze sie kochana ze dobrze wszystko u ciebie i oby te poranne bole brzuszka byly pierwszy i ostatni raz. no nie wypatrywal juz czasem ptaszka haha
AeI- a masz moze tak troszke twarde podbrzusze???
AeI- a masz moze tak troszke twarde podbrzusze???
Ostatnia edycja:
dotka85
Fifka duzy ten pecherzyk oby nie za duzy zwykle pekaja do 23mm, nie chce Cie przestraszyv, ale szkoda ze nie kazala Ci przyjsc za 2 dni na usg skontrolowac czy pecherzyk pekl, bo wlasnie moze tu jest Twoja przyczyna ze rosna a nie pekaja tak jak to u mnie ma miejsce. Mi nie pekl pecherzyk i rosl dalej i urosl az do 4 cm i zrobila sie torbiel czynnosciowa ktora za 2 cykle dopiero sie wchlonela
jesli mozesz to skontroluj za 2-3 dni czy pekl
jesli mozesz to skontroluj za 2-3 dni czy pekl
nie jestem pewna ale moze to byla BigChild moze kilkanascie stron wczesniej to gdzies pisalysmy
reklama
kwiatuszekq20
no mnie tez zdziwił skok tempki ale @ juz trwa i na dzis mialam jej termin wiec przyszła punktualnie
brzuchol narazie nie boli ale sie zacznie wieczorem
brzuchol narazie nie boli ale sie zacznie wieczorem
Podziel się: