Po owu zaczely bolec i zaraz przestaly, stad bylam pewna ze nic z tego, dopiero po pozytywnym tescie kilka dni pozniej znowu zaczely bolec, a teraz raz bola ze masakra, a raz nie bola. Nie ma co sie sugerowac. A masz testy owu?
reklama
magenta :)
Fanka BB :)
no tescikow nie mam bo tutaj w tych aptekach nie wiem jak one sie zwa a szwedzki znam tylke co musze podstawy zeby sie dogadac a testy chcialam w marcu kupic no ja z brzuszkiem mam tak ze raz boli ale nie mocno przypomina o sobie a raz nie i jajnik podkowa od czasu do czasu i mam takie uczucie ze zaraz @ chlusnie jak szalona ale nic jak narazie hmm wiec zrobie tak kupie testa i zrobie go jutro rano. chyba ze @ sie rozkreci to odpuszcze juz sama mam taki metlik w glowie ze hej ( hehe a wiecie ze w szwecji hej mowi sie na dzien dobry wchodzac do sklepu)
magenta :)
oj dziekuje 3maj 3maj moze te wtreciuch w koncu nie przyjdzie a tak juz pragne maluszka tyle czasu minelo od poczatku staranek teraz z mieszkankiem wszystko sie ulozylo wie csame pozytywy by byly nic to ja sobie lecem po zakupy na obiad a moj boy mi kupi po drodze z pracy testa
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Aaaa a mi wyszły właśnie 2 takie same kreseczki na teście!! Nawet bym powiedziała ze ta testowa jest mocniejsza!! WITAJ OWULACJO!! Zaraz dzwonie do gina i biegnę na USG!!
Magd.a
ale tu wiadomości ;-)
Ael na te zapalenia pęcherza dużo wody z cytrynką ,żeby zakwasić mocz :-) dużo żurawinki bo ona nie pozwala osiadać bakteriom na sciankach pęcherza ;-) a co do leków, wiem że mama dzieciaka którym się opiekuje brała furaginum w ciąży, ale to musisz Ael skonsultować z lekarzem, poza tym furaginum na recepte jest ;-) a zapalenie pęcherza to częsty objaw ciąży właśnie
Ael na te zapalenia pęcherza dużo wody z cytrynką ,żeby zakwasić mocz :-) dużo żurawinki bo ona nie pozwala osiadać bakteriom na sciankach pęcherza ;-) a co do leków, wiem że mama dzieciaka którym się opiekuje brała furaginum w ciąży, ale to musisz Ael skonsultować z lekarzem, poza tym furaginum na recepte jest ;-) a zapalenie pęcherza to częsty objaw ciąży właśnie
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Właśnie wróciłam od gina! Mam mega duze jajo! Prawie 2,5cm! Endometrium piękne i jutro, albo jeszcze dziś pęcherzyk pęknie! Później mam brać luteinę, pod koniec brania zrobić test. jeśli negatywny przerwać, jeśli pozytywny brać dalej
Jak się cieszę, ze wszystko jest w porządku!
Jak się cieszę, ze wszystko jest w porządku!
reklama
Paluszek_
Fifka świetnie No to teraz tylko się przytulać i trzymać kciuki Oby zakończyło się dobrą nowiną
Podziel się: