reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Po owu zaczely bolec i zaraz przestaly, stad bylam pewna ze nic z tego, dopiero po pozytywnym tescie kilka dni pozniej znowu zaczely bolec, a teraz raz bola ze masakra, a raz nie bola. Nie ma co sie sugerowac. A masz testy owu?

reklama
Mnie nie bolą o dziwo całe piersi, tylko same sutki ale przy dotyku, więc tak praktycznie w ciągu dnia ich nie czuję :-)
Doskwiera mi od czasu do czasu brzuch.

no tescikow nie mam bo tutaj w tych aptekach nie wiem jak one sie zwa a szwedzki znam tylke co musze podstawy zeby sie dogadac a testy chcialam w marcu kupic no ja z brzuszkiem mam tak ze raz boli ale nie mocno przypomina o sobie a raz nie i jajnik podkowa od czasu do czasu i mam takie uczucie ze zaraz @ chlusnie jak szalona ale nic jak narazie hmm wiec zrobie tak kupie testa i zrobie go jutro rano. chyba ze @ sie rozkreci to odpuszcze juz sama mam taki metlik w glowie ze hej ( hehe a wiecie ze w szwecji hej mowi sie na dzien dobry wchodzac do sklepu:p)

oj dziekuje 3maj 3maj moze te wtreciuch w koncu nie przyjdzie a tak juz pragne maluszka tyle czasu minelo od poczatku staranek teraz z mieszkankiem wszystko sie ulozylo wie csame pozytywy by byly nic to ja sobie lecem po zakupy na obiad a moj boy mi kupi po drodze z pracy testa

Aaaa a mi wyszły właśnie 2 takie same kreseczki na teście!! Nawet bym powiedziała ze ta testowa jest mocniejsza!! :-D WITAJ OWULACJO!! Zaraz dzwonie do gina i biegnę na USG!!

ale tu wiadomości ;-)

Ael na te zapalenia pęcherza dużo wody z cytrynką ,żeby zakwasić mocz :-) dużo żurawinki bo ona nie pozwala osiadać bakteriom na sciankach pęcherza ;-) a co do leków, wiem że mama dzieciaka którym się opiekuje brała furaginum w ciąży, ale to musisz Ael skonsultować z lekarzem, poza tym furaginum na recepte jest ;-) a zapalenie pęcherza to częsty objaw ciąży właśnie :-p

właśnie dzisiaj sama wzięłam furaginę, bo mam zapalenie pęcherza, na ulotce jest napisane, że nie można go przyjmować w I trymestrze ciąży

Właśnie wróciłam od gina! Mam mega duze jajo! Prawie 2,5cm! Endometrium piękne i jutro, albo jeszcze dziś pęcherzyk pęknie! Później mam brać luteinę, pod koniec brania zrobić test. jeśli negatywny przerwać, jeśli pozytywny brać dalej :-D
Jak się cieszę, ze wszystko jest w porządku!

reklama
Do góry