reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Testy owu mogą pokazać ciąże ale dopiero wtedy kiedy testy ciążowe też ją pokazują. Czyli nie w tak wczesnym okresie. Poza tym po co dziewczyna ma się stresować jak i tak wynik nie będzie jednoznaczny?
Dotka, zawsze mi pękały...ale teraz... Nie wiem... gin mówił ze jak dostane bólu tego jajnika to znaczy że pękł, nic mi nie mówił że może być inaczej... zobaczymy, może w piątek pojadę jeszcze raz.
Dotka, zawsze mi pękały...ale teraz... Nie wiem... gin mówił ze jak dostane bólu tego jajnika to znaczy że pękł, nic mi nie mówił że może być inaczej... zobaczymy, może w piątek pojadę jeszcze raz.
magenta :)
Fanka BB :)
no ja tez jakas tak dziwnie pelna sie czuje taka ni to wzdeta ni to nie wiadomo co wyczowam tylko nad wzgorkiem taka jak by kuleczke i to wszystko @ nadal nie widac brzuch nie boli ale do jutra poczekam tylko ten sluz taki hmm czekoladowy jakis taka kawa z mlekiem jasny i malo go
dotka85
Fifka ja tez mialam bol jajnika, piekny sluz, skok tempki i TO pozytywne a jednak nie pekl, ale skoro Ci zawsze pekaly mowisz tzn mialas to potwierdzone usg to pewnie przyczyna jest gdzies indziej
Magenta trzymam &&& testuj jutro, moze to okres szczatkowy chyba ze dopiero Ci sie @ rozkreca tez tak moze byc, ale jesli czujesz sie ciazowo to zatestuj i bedziesz miala czarne na bialym i spokoj z domyslami
Magenta trzymam &&& testuj jutro, moze to okres szczatkowy chyba ze dopiero Ci sie @ rozkreca tez tak moze byc, ale jesli czujesz sie ciazowo to zatestuj i bedziesz miala czarne na bialym i spokoj z domyslami
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dotka zawsze jakoś tak było,ze trafiałam do gina po owulce czyli w II części cyklu. I było widać, ze pęcherzyki pękały. Ale zobaczymy...
A teraz mnie tak jajnik rozbolał ze ledwo siedzę... i weż się tu rozmnażaj
Magenta trzymamy kciuki i jutro rano proszę się meldować!! :-)
A teraz mnie tak jajnik rozbolał ze ledwo siedzę... i weż się tu rozmnażaj
Magenta trzymamy kciuki i jutro rano proszę się meldować!! :-)
dotka85
Fifka skoro trafialas w 2 fazie i nie bylo juz dominujacego peherzyk to wtedy moze mialas cykle bezowulacyjne, tez tak moglo byc wiesz trzeba zalozyc kazda ewetualnosc i to sprawdzic, wiec jak mozesz to idz w pt na monitoring i zobacz czy juz tego pechola nie ma, to najlepszy czas skoo wiesz ze teraz dominujacy na pewno jest
donia 1980
dotka i fifka ginekolog podczas badania na ogół ocenia grupość ściany pęcherzyka i po tym może stwierdzić czy pęknie czy nie, poza tym po owulacji ocenia się obecnośc płynu w jamie macicy (na ogół jest to krew po pękniętym pęcherzyku) i obecnośc ciałka żółtego, które świadczy że pęcherzyk pękł, więc nie może być pomyłki z bezowulacyjnym cyklem
ale ja poszłam w tym miesiącu dla pewności sprawdzić czy pękł i jestem spokojna więc jeżeli fifka masz taką możliwość to leć
udanego owulowania
ale ja poszłam w tym miesiącu dla pewności sprawdzić czy pękł i jestem spokojna więc jeżeli fifka masz taką możliwość to leć
udanego owulowania
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
kurcze ale ja nie bardzo mam jak jechać w ten piątek... Na zwolnieniu jestem a mój w piątek pracuje caaaały dzień więc mnie nie zawiezie... chodzić tak po mieście nie bardzo moge... (wiadomo, skontrolują mnie czy coś...) Kurczę... Dotka może mieć rację... Ale mój gin w ogóle nie brał pod uwagę takiej ewentualności... A rozmawialiśmy o bezowulacyjnych cyklach... :-( Dotka a jak u ciebie było z endometrium? Też ładnie szykowało się na owulkę czy tylko sam pęcherzyk o tym świadczył?
A tak poza tym to mój przeleciał mnie już dwa razy pod rząd... I CHCE JESZCZE!! Powiedział, ze dzisiaj na 5 razach co najmniej skończymy
A tak poza tym to mój przeleciał mnie już dwa razy pod rząd... I CHCE JESZCZE!! Powiedział, ze dzisiaj na 5 razach co najmniej skończymy
Podziel się: