reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A tak poza tym to mój przeleciał mnie już dwa razy pod rząd... I CHCE JESZCZE!! :-D Powiedział, ze dzisiaj na 5 razach co najmniej skończymy :-p
Cicha woda w brzegi rwie!!!! I bardzo bardzo dobrze. Ja już w moczu czuje, że jakieś żołnierzyki docierają do jajeczka :-D
I już próbują się przecisnąć! :-D

reklama
Fifka endometrium tez mialam sliczne w 10 dc ,5m, a w 15 dcjuz ladnie przyroslo na 1,1 cm
e tak skontroluja od razu, to chyba rzadko sie zdarza, zreszta o lekarza jedziesz jakby co :)
zrob co w Twojej mocy

Eee no tego jeszcze nie było XD żeby w moczu czuć plemniki!! Rozwaliłaś mnie normalnie na łopatki!! :-D

Okej! Zrobie co tylko w mojej mocy! A najlepiej jutro zadzwonię i samego gina zapytam ;-)

Boze jak mnie jajnik boli!! Siku nie dam rady zrobić z bólu...

Zrozumiałam :-D ale rozbawiło mnie twoje określenie!

Jak się czujesz kochana? Ojjjj ja też chce już mieć fasolkę...
Czuję się dobrze, tylko zaczęły mnie gazy męczyć i czuje z tego lekkie ciśnienie też w dole brzucha. Na pewno na noc łyknę pół nospy na niedźwiadek, a tak wszystko ok i czuje się dobrze :-)
A u Ciebie co, dalej boli jajnik?

reklama
Czesc dziewczynki wieczorową porą ;-) ja już normalnie za swoim chodzę jak pies za suką :-D a tu jeszcze @ jest :-D na szczęście jego wygonił mnie do siebie, bo chłop jutro wstaje wcześnie więc się wyspać może, czekam na jutrzejsze testowanie Magenty i ewiki :-) i trzyyymam moooocno kciuki ;-)

Do góry