reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
tylko teraz @ się przesunie. Owu spóźniła się prawie 6 dni więc i @ będę miała ok. 11 marca.

Gin powiedział mi że mam wyluzować, wyluzować i JESZCZE RAZ WYLUZOWAĆ! Więc luzuję i idę przelecieć mojego lubego! :-D

Ale jajo mam wielkie... czytałam gdzieś ze dorasta do koło 2 cm a tu taki olbrzym! Jak gin najechał mi na jajnik tym urządzeniem to aż podskoczyłam z bólu. Gin stwierdził, ze przy takim pęcherzyku nie dziwi się ze mam takie bóle owulacyjne :tak:

Dziękuje :-D

Fifka gwaaaałć facetaaa!!!!!!Wielgachne masz to jajo, szkoda nie wykorzystać, ale pewnie szybciej żołnierzyki trafią do jajeczka i będzie złoty strzał!

Julieet a to jednak można? Jednak na razie chyba się wstrzymam, sok porzeczkowy i wygrzewanie pomaga. Biorę jeszcze urosept więc to delikatne zapalenie powinno minąć.
Tak mi się chce spać a zasnąć nie mogę, tak mnie to denerwuje

no z ta melisa to nie glupi pomysl bo ja tez jak nerwowa jestem i chce sie zdrzemnac to tak robie... a ja tez w dzien zasnac nie moge musze byc albo bardzo zmeczona albo chora

Ciekawa cały czas jestem jak tam Ewika i Jaga sie dziewczeta nie odzywają...mam nadzieję, że beda jeszcze w lutym dobre wiesci:) no i Magenta po cichu cały czas licze na Ciebie:):)

Ael a co się stało?

reklama
Dziekuje paluszku czas pokaze do jutra czekam ale wydaje mi sie ze @ przyjdzie. Nie boli mnie brzuszek tylko jajnik podkówa ale juz mam sluz taki bardziej kawa z mlekiem wiec czekam na @ az sie rozkreci

no wlasnie Ael- czemu taka zla???

Do góry