reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

U mnie sobota z przyjaciółkami spędzona na obżeraniu się :)

A niedziela już dużo mniej przyjemniej, bo niestety odnotowałam, że ząbek (2ka górna) mi się ułamał :/ niby nie dużo bo sam mały narożnik, ale... :((( Widać mimo dbania o poprawną dietę w ciąży ilość wapnia, którą dostarczam nie równa się tej, której dzidzia ze mnie pobiera :((( A ja nawet nie wiem kiedy to się stało...
Znalezienie dentysty pracującego w niedzielę nie jest banalne, ale jakimś cudem się udało, natomiast to co zrobił niekoniecznie mnie zadowala, ale po otarciu łez postanowiłam, że na spokojnie umówię się do mojej ukochanej dentystki jak już wrócę do domu za 2 tygodnie. A na razie będę się mniej uśmiechać i tyle :/

A co do objawów wczesno-ciążowych to pamiętajcie, że każda może mieć zupełne inne :) ja przez dwa tygodnie od spodziewanej @ miałam uczucie jakby @ miał zaraz nadejść. Więc ciałko zmyłkowe sygnały wysyłało :)

reklama
Wiesz kwiatuszku no caly czas myslalam ze sie moze przyda a tu zonk i tak w sumie uznalam ze przyda sie sianko na spacerowke jak sprZedam bo niestety te 3 pietro i wozek fajny ale ciezko sie go nosi z amelka i musi byc 2 osoba co kola nosi- stelarz choc bardzo polecam mikrusa bo fajny jest hak mutsy wyglada a jest duzo tanszy .

Ja miałam przeprowadzkę od soboty do poniedziałku, ale wszystko już stoi na swoim miejscu :) Zaczynamy nowe życie haha. No i czekamy na fasolkę, bo jeden pokoik stoi wolny :)

u mnie dziś tempka w górę i (.) (.) mnie bolą.... no i znacznie się powiększyły, widać mocno żyłki ale żyłki to u mnie zawsze widać więc na to nie zwracam uwagii :D

Karola u mnie też zawsze przed @ (.) (.) nabrzmiewają , bolą i żyłki się pokazują więc dla mnie też to nie jest oznaka ciąży :-p ale widzę że pięknie tempka idzie do góry więc zaciskam jak mogę kciuki aby nie spadła i się utrzymywała, a Ty kochana niedługo testujesz .. o matko ale emocje będą ... kilka z nas pod rząd testuje, ja jak zwykle ostatnia w kolejce :-p ale obyśmy wszystkie ujrzały II upragnione krechy to mogę być ostatnia :zawstydzona/y:

Witam Was dziewczyny :) mogę się dołączyć? Mam 29 lat, o dziecko staramy się z mężem od końca 2009 roku. Wszystkie badania hormonalne mam w normie, badania nasienia też wyszły super, HSG OK, AMH obniżone do 1,16 przy normie od 1,30 do 7,00.
Teraz w kwietniu podchodzę po raz pierwszy do IUI i będę stymulowana podwójną dawką clo (2 razy na dzień od 3 do 7 dc). Martwi mnie to AMH
unhappy.gif
Dziewczyny piszą tutaj na forum, że można z takim zajść w ciążę, ale i tak się martwie - problem jak zwykle tkwi w kosztach.

Pozdrawiam

U mnie jeszcze za wcześnie na pierwsze objawy (sam środek staranek), ale poczytam sobie :)
Z autopsji wiem, że zawsze sobie coś wkręcam :)

reklama
witaj Kate w naszych skromnych progach :-) rozgość się i zaglądaj do nas kiedy tylko chcesz :-) no widzę że długo sie staracie :-( niestety te koszty są najgorsze ale czego się nie robi aby zostać mamą ;-) Trzymam kciuki za IUI mam nadzieję, że uda się Wam za pierwszym podejściem :tak:

Do góry