reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziewczyny co powiecie jakbyśmy zrobiły liste która kiedy testuje ? tak po kolei ? każda by się dopisywała w poście cytowanym :) aby lista nam nie zginęła od czasu do czasu któraś by kopiowała i wstawiała ? co Wy na to ?
Lista testujących :
nick dzień testowania :)

Dziewczyny co powiecie jakbyśmy zrobiły liste która kiedy testuje ? tak po kolei ? każda by się dopisywała w poście cytowanym :) aby lista nam nie zginęła od czasu do czasu któraś by kopiowała i wstawiała ? co Wy na to ?
Lista testujących :
nick dzień testowania :)

Super pomysł :) Albo w sygnaturze, jak któraś ma ją wolną ... NICK, DATA SPODZIEWANEJ @

witaj kate!!!

dobry pomysł z tą listą tylko ja bym wolała wersję, nick, data ostatniej @ i data testowania bo u mnie z określeniem daty kolejnej @ będzie ciężko bo nadal mam nieregularne cykle po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych.

karola- @- 3.02, test 8.03 cykl 5

Karola- @- 3.02, test 8.03 cykl 5
Patu$ka @ 10.02 test 8.03 cykl starań 15
Magda @ - 11.03, testuję - nie wiem kiedy i czy w ogóle testuję :)
Pyscek @ - 13.02 test 12-13.03 cykl nie pamiętam coś ok 20 -paru

PS. Jeśli ktoś chce coś dopisać, korygować, niech zacytuje wpisze swoje i wstawi i tak w kółko :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Karola- @- 3.02, test 8.03 cykl 5
Patu$ka @ 10.02 test 8.03 cykl starań 15
Magda @ - 11.03, testuję - nie wiem kiedy i czy w ogóle testuję :)
Pyscek @ - 13.02 test 12-13.03 cykl nie pamiętam coś ok 20 -paru
Kate26: @ -22 marzec

PS. Jeśli ktoś chce coś dopisać, korygować, niech zacytuje wpisze swoje i wstawi i tak w kółko :-D

22 marzec chociaż ja mam to na suwaczku :D dzisiaj sam środek cyklu ... testować nie będę bo poznaję po temperaturze :) Jeśli ten cykl nie przyniesie efektu w początkowych dniach kwietnia (jakoś po świętach) pierwsze iui ...

Ostatnia edycja:
Do góry