reklama
Karola1986-21 jeśli okresu nie będzie to myślę, że w najbliższy czwartek.
Póki co dalej żadnych objawów. No może trochę mnie coś w podbrzuszu...boli...nie, nie boli, coś po prostu czuję. Ale np. piersi nie bolą w ogóle a chyba to zazwyczaj jeden z objawów.
Magda_88 zazdroszczę Ci przeprowadzki. Uwielbiam zmiany a o takiej to tylko pomarzyć. My od października szukaliśmy nowego mieszkania lub domu. I jak znaleźliśmy nasz ideał, czyli namiastka domu w mieście (4,5 km od rynku krakowskiego czyli naprawdę super lokalizacja) i mieliśmy już kupca na nasze obecne mieszkanie...wystraszyliśmy się wizji kredytu. Mimo, że nie takie kwoty ludzie biorą...strach zwyciężył. I tak sobie stwierdziliśmy, że pozbieramy jeszcze 3-4 lata i może wtedy....
Póki co dalej żadnych objawów. No może trochę mnie coś w podbrzuszu...boli...nie, nie boli, coś po prostu czuję. Ale np. piersi nie bolą w ogóle a chyba to zazwyczaj jeden z objawów.
Magda_88 zazdroszczę Ci przeprowadzki. Uwielbiam zmiany a o takiej to tylko pomarzyć. My od października szukaliśmy nowego mieszkania lub domu. I jak znaleźliśmy nasz ideał, czyli namiastka domu w mieście (4,5 km od rynku krakowskiego czyli naprawdę super lokalizacja) i mieliśmy już kupca na nasze obecne mieszkanie...wystraszyliśmy się wizji kredytu. Mimo, że nie takie kwoty ludzie biorą...strach zwyciężył. I tak sobie stwierdziliśmy, że pozbieramy jeszcze 3-4 lata i może wtedy....
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Tp zycze fasolki
a kiedys juz byłas stymulowana albo bralas lutke bo mi od niej tez piersi powiekszone były
a kiedys juz byłas stymulowana albo bralas lutke bo mi od niej tez piersi powiekszone były
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Witam stesknilam sie za wami kobietki widze ze nastawienie super i kolo 8 marca kazda testuje wiec super nuech prezenty beda na dzien kobiet :-) w pistaci 2 kreseczek zycze wam tego !!
Pyscek no super a tak sie zastanawialam co u ciebie to trzymam mocno &&&&
Kwiatuszku czytalam straszne jak ludzie traktuja psy.. A one takie kochane.. Az serce sie kraja a jak u was ginek dal skierowanie ?
A u nas czas zasuwa ze hej jak zwykle niema pieniedzy ale musialam se w koncu cos kupic i kupilam ala dzinsy leginsy w lidlu fajniutkie :-) amelka zaczyna z pchaczem sama chodzic a tak to nieumiala bylo trzeba ja trzymac :-) pozdrawiam i zycze milej niedzieli :-)
A p.s znacie kogos kto by chcial kupic drewniane lozeczko ? I laktator elektryczny tomme tippee bo sprzedaje i zbieramy na lekka spacerowke upatrzylam se quinny zapp xtra :-) a hak upatrzony to nieodpuszcze az nieuzbieram sianka.
Pyscek no super a tak sie zastanawialam co u ciebie to trzymam mocno &&&&
Kwiatuszku czytalam straszne jak ludzie traktuja psy.. A one takie kochane.. Az serce sie kraja a jak u was ginek dal skierowanie ?
A u nas czas zasuwa ze hej jak zwykle niema pieniedzy ale musialam se w koncu cos kupic i kupilam ala dzinsy leginsy w lidlu fajniutkie :-) amelka zaczyna z pchaczem sama chodzic a tak to nieumiala bylo trzeba ja trzymac :-) pozdrawiam i zycze milej niedzieli :-)
A p.s znacie kogos kto by chcial kupic drewniane lozeczko ? I laktator elektryczny tomme tippee bo sprzedaje i zbieramy na lekka spacerowke upatrzylam se quinny zapp xtra :-) a hak upatrzony to nieodpuszcze az nieuzbieram sianka.
Pyscek
:)
HEJ
jak tam weekend mija ??
jak tam weekend mija ??
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
pyscek a fajnie mija, chociaż odkąd jestem na L4 to nie czuję żadnej różnicy pomiędzy weekendem a dniem powszednim
a u Ciebie co tam?
a u Ciebie co tam?
Pyscek
u mnie dziś niedziela lenia cały dzień wyleguje się w łóżeczku wstaje tylko po miche i za potrzebą :-)
coś mnie dziś ciągnie do jedzenia - ciągle głód czuję .. jak przed @ i do tego czasem brzusio czuje jak zaboli ..
coś mnie dziś ciągnie do jedzenia - ciągle głód czuję .. jak przed @ i do tego czasem brzusio czuje jak zaboli ..
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
powiem Ci, że ta też tak mam, że co chwilę coś bym jadła.. a wczoraj miałam dzień na sok pomarańczowy, wypiłam chyba ze 3 litry brzucho też mnie pobolewa jak na @ a to dziwne bo nigdby przed okresem mnie nie bolał, dopiero jak już dostałam to bolał w pierwszy dzień. Może to dobre oznaki dla nas
Pyscek
mnie pobolewał brzuch przed @ zawsze i 2 tyg cyce mi nabrzmiały i bolały a teraz cisza jak narazie
reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Pyscek roznie bywa czasem boli czasem nie przed @ i testem a potem zawsze z czasem pobolewa podbrzusze tak ciagnie jak juz wiesz ze jest dzidzia :-) a niedziela w sklepie bo nowa galerie nam otworzyli ba mojej ulicy :-) a potem z dzieckiem naz dopiero wrocil niunia spi a ja przepis na zycie ogladam :-)
Podziel się: