reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Karola1986-21 jeśli okresu nie będzie to myślę, że w najbliższy czwartek.

Póki co dalej żadnych objawów. No może trochę mnie coś w podbrzuszu...boli...nie, nie boli, coś po prostu czuję. Ale np. piersi nie bolą w ogóle a chyba to zazwyczaj jeden z objawów.

Magda_88 zazdroszczę Ci przeprowadzki. Uwielbiam zmiany a o takiej to tylko pomarzyć. My od października szukaliśmy nowego mieszkania lub domu. I jak znaleźliśmy nasz ideał, czyli namiastka domu w mieście (4,5 km od rynku krakowskiego czyli naprawdę super lokalizacja) i mieliśmy już kupca na nasze obecne mieszkanie...wystraszyliśmy się wizji kredytu. Mimo, że nie takie kwoty ludzie biorą...strach zwyciężył. I tak sobie stwierdziliśmy, że pozbieramy jeszcze 3-4 lata i może wtedy....

Witam stesknilam sie za wami kobietki widze ze nastawienie super i kolo 8 marca kazda testuje wiec super nuech prezenty beda na dzien kobiet :-) w pistaci 2 kreseczek zycze wam tego !!
Pyscek no super a tak sie zastanawialam co u ciebie to trzymam mocno &&&&
Kwiatuszku czytalam straszne jak ludzie traktuja psy.. A one takie kochane.. Az serce sie kraja a jak u was ginek dal skierowanie ?

A u nas czas zasuwa ze hej jak zwykle niema pieniedzy ale musialam se w koncu cos kupic i kupilam ala dzinsy leginsy w lidlu fajniutkie :-) amelka zaczyna z pchaczem sama chodzic a tak to nieumiala bylo trzeba ja trzymac :-) pozdrawiam i zycze milej niedzieli :-)

A p.s znacie kogos kto by chcial kupic drewniane lozeczko ? I laktator elektryczny tomme tippee bo sprzedaje i zbieramy na lekka spacerowke upatrzylam se quinny zapp xtra :-) a hak upatrzony to nieodpuszcze az nieuzbieram sianka.

u mnie dziś niedziela lenia :D cały dzień wyleguje się w łóżeczku :) wstaje tylko po miche i za potrzebą :-)
coś mnie dziś ciągnie do jedzenia - ciągle głód czuję .. jak przed @ i do tego czasem brzusio czuje jak zaboli ..

powiem Ci, że ta też tak mam, że co chwilę coś bym jadła.. a wczoraj miałam dzień na sok pomarańczowy, wypiłam chyba ze 3 litry :-D brzucho też mnie pobolewa jak na @ a to dziwne bo nigdby przed okresem mnie nie bolał, dopiero jak już dostałam to bolał w pierwszy dzień. Może to dobre oznaki dla nas :tak:

reklama
Pyscek roznie bywa czasem boli czasem nie przed @ i testem a potem zawsze z czasem pobolewa podbrzusze tak ciagnie jak juz wiesz ze jest dzidzia :-) a niedziela w sklepie bo nowa galerie nam otworzyli ba mojej ulicy :-) a potem z dzieckiem naz dopiero wrocil niunia spi a ja przepis na zycie ogladam :-)

Do góry