reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
po wizycie dzisiejszej mogę powiedzieć że jest super !! w prawym jajniku mam kilka małych pęcherzyków co się do niczego nie przydadzą, natomiast w lewym piękny 20 mm pęcherzyk który pęknie w najbliższych 48 h :D dziś pobrał mi śluz z plemnikami i moglismy z Przemkiem obejrzeć je pod mikroskopem ale zapierniczaja :D potem powiedział że napewno z tego będzie ciąża, no dostałam do zrobienia jutro zastrzyk, i 3 opakowania tabletek :) mam brać tak jak mam w rozpisce a 12-13 marca mam robić test ciążowy i dzwonic umawiac sie na wizyte i mam przyjechac do niego z ciaza :D ^^ no jestesmy dziś pełni szczęśliwi z wizyty :)
Buziaczki :*

wow Pyscek co za dobre wieści!!!!!

juuuuupiiiiii!!!

hehe, cieszę się normalnie jak by to był mój pęcherzyk! super sprawa, bardzo fajny lekarz widzę, jak teraz mi się nie uda to chyba biorę od Ciebie namiary na niego!

no to teraz głowa do góry, serduszkować ile wlezie i potem plusik na wykresie będzie jak malowany.

ale by fajnie było gdyby i Tobie i mnie udało się zajść w tym cyklu :tak:

ja testuję 8 marca ale boję się, że nie wytrzymam i wcześniej zatestuje :zawstydzona/y:

Karola mam nadzieje że uda nam się i obie bedziemy skakać z radości :) co do lekarza to jest naprawde fajny i wreszcie dobrze trafiliśmy bo on chce nam pomóc a nie jak inni ginowie tylko lute przepisywali ;/ on zamiast dupka jeszcze inne leki daje :) fajnie że bedziemy testowac w prawie tym samym czasie :) trzymam kciuki :D

Pyscek pięknie!!! Musi być z tego ciąża, innej opcji nie ma!!! :) Zaciskam &&&&&!!!!

Trzymajcie kciuki też za mnie,żeby wykiełkowała u mnie Fasolka :) Właśnie wróciłam z wizyty, miałam sobota-niedziela owulację, pęcherzyk pękł, piękne endometrium - szanse więc są :) 2 tyg. mam brać Dupka i zrobić testa!

Magda no pięknie :) czyli jest nas do testowania trzy :) mam nadzieje że wszystkie bedziemy cieszyć się z tego samego :) Trzymam kciuki :tak:
jej same dobre wieści narazie na forum lecą :D
Kwiatuszku mój mąż jak usłyszał wieści od lekarza - to powiedział jak wróciliśmy po zakupach to rzekł : to są ostatnie czipsy które se kupiłam, bo jak bedę w ciąży to nie będę mogła jeść cipsów bo to szkodzi naszemu dziecku - oj coś czuje że bedę miala przechlapane :-p

Magda super, że jesteś kolejna do testowania!!! Trzymam mocno kciuki.

widzę tempka ładnie u Ciebie rośnie, Pyscek fajnie, że zaczęłaś mierzyć, dmucham by Wasze tempki szły w górę a potem był piękny plusik na wykresie!!!!

mówię Wam, będziemy na Listopadówkach jak nic! :-D

kurcze, po wpisaniu dzisiejszej tempki (36,7) ovufriend zmienił mi datę owulacji z 19.02 na 22.02!!! o co tu chodzi?????

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry