reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja też czekam na @, teraz małpa nie chce przyleźć a znając moje szczęście pojedziemy w góry i dotanę okres :wściekła/y:

PYSCEK oblukałam Twój wykres i jestem dobrej myśli :tak:

ale z tymi testami owu to rzeczywiście lipa...

Ostatnia edycja:
reklama
no lipa po całej linii .. już nie będę robić, no chyba że mi każe mój gin - ale powie mi dokładnie którego dnia :-p no ale powiedział że po tych badaniach będzie monitoring więc pewnie będzie ok :-)
dziś mi było niedobrze rano, potem brzuch bolał jak diabli .. myślałam że @ będzie i wkładkę włożyłam, ale czystą wieczorem zdjęłam :confused: ehh ...
a dotego od kilku dni cyce mi nabrzmiały i bolą jak się dotyka :dry:

Pyscek
a test ciążowy robiłaś? :p

edit:
5-7tydzień ciąży moje słońce miało zakaz dotykania moich piersi tak bolały ;)

Ostatnia edycja:
Pyscku
Ty to masz cierpliwość :)
Ja owulkę miałam 20dc, spodziewany @ był 32dc, a test zrobiłam 34dc i była słaba druga kreska :)
Jak nie dla siebie to może chociaż dla nas zrób ten test :)

Witam wszystkich!
ja powinnam testowac w najbliższy weekend ale nie wiem czy nie skuszę sie zrobic testu w czwartek jest to wymarzony dzień na taki prezent tylko nawet jesli sie udalo to test może i tak nic niepokazac bo to bedzie 27 dzien a ja mam ostatnio cykle 30 -31

reklama
Witam się i ja!:)
U mnie ten cykl idzie na straty... Byłam dzisiaj na monitoringu i nie ma żadnego pęcherzyka dominującego. Niestety, aż mi łzy w domu poleciały bo to będzie 7 miesięcy jak się staramy... Mam nadzieję, że w kolejnym cyklu będzie bo dni płodne wypadają jak jesteśmy na urlopie nad morzem:)

Do góry