reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pyscek chcę iść na pierwszą wizytę i dostać skierowania na wszystkie badania. Do tej pory badania nic nie stwierdziły, może to blokada po poronieniu? Nie wiem. Ale chcę się dowiedzieć, czy jesteśmy w pełni sprawni.

Vin są przeraźliwe kolejki do Irka, a jak nie jestem w ciąży to trudno się dostać. Nie chcę chodzić do gina co 3 miesiące. Idę do Novum, bo naczytałam się dobrych opinii o jednym z lekarzy. Zrobi USG, badanie i da skierowania. Będzie git :)

Sun
a co u Ciebie?

Jutro idę do szpitala na kilka dni, bo mam problem z szyjką... i niestety mogę szybciej urodzić... aby temu zapobiec coś mi tam założą abym mogła donosić ciąże.... A tak to ogólnie czuje się wspaniale... zero typowych objawów... typu: mdłości, wymioty, zgaga, bóle itp... Chyba jestem stworzona do bycia w ciąży :-D

A ty jak się czujesz????

Sun

Trzymam kciuki, żebyś dotrzymała jak najdłużej, życzę zdrówka dla Ciebie i dzidzi :)))

Ja również miewam się całkiem dobrze :) Chyba najbardziej odczuwalnym dla mnie objawem jest senność :) ale po 30 min drzemce czuję się jak nowa ;) nudności miałam przez 4 dni, dawno temu, a tak poza tym to raczej spokój.

Przez to właśnie, że prawie nie mam objawów to się martwię czy wszystko w porządku ze mną jest :happy2:
jeszcze tylko 26h do wizyty i będę wszystko wiedzieć ;)

dzień dobry :)

skan.jpg
mam 29mm i około 5gr wagi :)
W tym tygodniu mój mózg zaczyna pracować, ale wbrew urojeniom mamy jeszczę nie mówię ;P

Witam serdecznie,

To mój pierwszy post na tym forum więc przede wszystkim chciałam się przywitać i życzyć powodzenia wszystkim kobietom, które się starają o dzidziusia.

A tak poza tym to mam na imię Ania i w tym roku kończę 33 lata. Od sierpnia staramy się z mężem o dziecko. Nasze (i moje również;-)) pierwsze dziecko...

I to byłoby na tyle bo dzidziusia nie ma:no:.

Wszystkie moje wyniki badań, które do tej pory zrobiłam, a było tego trochę, są w porządku. Zbadaliśmy też nasienie męża i tragedii nie ma (normozoosperia - czyli parametry prawidłowe), trochę tylko zbyt duża lepkość, że się tak wyrażę, materiału;).

Jako, że pierwszej młodości to ja już nie jestem więc zaczynam się trochę martwić i z niecierpliwością czekam aż miesiączka nie przyjdzie...

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie jakoś i wspomożecie duchowo:happy2:

Ps. Wiem, że pól roku to jeszcze nic, że ludzie czekają latami ale chyba mnie zrozumiecie, zważywszy na wspólny cel:zawstydzona/y:

Pozdrawiam ciepło,

Ania

reklama
Do góry