reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej kochaniutkie stesknilam sie :-( pyscek &&&&& za wizyte
Kwiatuszku oby nie przylazla &&& a kolyska piekna uznalam ze jak bedzuemy mieli kiedys mozliwosci na 2 dziecko to kupimy kolyske i lozeczko turystyczne nie drewniane zaduzo razy przez te sztachetki sie uderzyla teraz kojec taki mieki mamy i niebo a ziemia :-)
Za reszte staraczek tez trzymamy &&&&&&

A u nas w sumie nic ciekawego gaz sie skonczyl wiec jedzenie na wynos :-) na szczescie przywioza dzis :-) butle :-) a sprzedaz ciuszkow stoi ale duzo sprzedane wczesniej :-) ciezko bedzie z roczkiem ale damy jakos rade w piatek jade do babci by miec obiadki bo siana brak :-( jak co miesiac do 5 kazdego mc siana brakuje .. Tez tak macie czy tylko unas tak ciezko ?

Pyscek
Trzymam kciuki i czekam na wiadomości od Ciebie

Magda

Metody alternatywne są przerabiane od prawa do lewa :) ale to nie to samo ;P

Teraz byle do czwartku. Następna wizyta, to może mi odwieszą... oby :)
Chociaż co najważniejsze uspokoję się w końcu jak zobaczę, że na USG jest wszystko ok... nie mogę się już doczekać :)

no ja już po wizycie ... lekarz bardzo fajny jak na pierwsze spotkanie :) odczułam jakby jakaś dobra i pozytywna energia od niego płynęła :-D jako pierwsze spotkanie to porozmawialiśmy o wszystkim, dałam mu komplet skserowanych badań (od innych moich ginów se skserowałam aby mieć w domu) pozatym sprawdził też badania nasienia i powiedział że mąż ma bardzo dobre żołnierzyki :-D potem mąż wyszedł a mnie zbadał, na usg wyszedł pęcherzyk - pierwsze moje skojarzenie że znów torbiel bo powinnam mieć już @ niebawem, a okazało się że mam pęcherzyk 19 mm i mam owulkę w ciągu 2 najbliższych dni :-D dostałam dupka mam od 31.01 zacząć brać, jak dostanę @ mam do niego przyjechać zrobi mi badania i mnie zbada - zobaczy czy wszystko w czasie okresu jest dobrze :) no jak będzie ok to mam dostać leki na zmniejszenie prolaktyny i wywołanie jajeczkowania .. potem sprawdzenie drożności jajników i zobaczymy co i jak dalej :-) narazie jest ok.. okaże się po wynikach czy wszystko dobrze i czy możemy mieć malucha ... no to w skrócie opowiedziana wizyta :)

Atanku no u nas też ciężko z kaską i żyje się tylko od wypłaty do wypłaty :-( najgorzej jest pod koniec mca .. bo lodówka pusta a kaski na zakupy brak wtedy jakoś trzeba sobie radzić i od czego ma się rodziców, babcie :-D tam zawsze na obiad można zajrzeć :-p

Vin na ja wiem,że to nie to samo, ale jakoś sobie trzeba radzić :p Myśl o Fasolce! :)

Pyscek no to pięknie, że idzie zgodnie z planem i wizyta fajna. Ja w połowie lutego mam mieć wizytę w nowego gina :)

reklama
Do góry