reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej kochaniutkie stesknilam sie :-( pyscek &&&&& za wizyte
Kwiatuszku oby nie przylazla &&& a kolyska piekna uznalam ze jak bedzuemy mieli kiedys mozliwosci na 2 dziecko to kupimy kolyske i lozeczko turystyczne nie drewniane zaduzo razy przez te sztachetki sie uderzyla teraz kojec taki mieki mamy i niebo a ziemia :-)
Za reszte staraczek tez trzymamy &&&&&&

A u nas w sumie nic ciekawego gaz sie skonczyl wiec jedzenie na wynos :-) na szczescie przywioza dzis :-) butle :-) a sprzedaz ciuszkow stoi ale duzo sprzedane wczesniej :-) ciezko bedzie z roczkiem ale damy jakos rade w piatek jade do babci by miec obiadki bo siana brak :-( jak co miesiac do 5 kazdego mc siana brakuje .. Tez tak macie czy tylko unas tak ciezko ?

Pyscek
Trzymam kciuki i czekam na wiadomości od Ciebie

Magda

Metody alternatywne są przerabiane od prawa do lewa :) ale to nie to samo ;P

Teraz byle do czwartku. Następna wizyta, to może mi odwieszą... oby :)
Chociaż co najważniejsze uspokoję się w końcu jak zobaczę, że na USG jest wszystko ok... nie mogę się już doczekać :)

no ja już po wizycie ... lekarz bardzo fajny jak na pierwsze spotkanie :) odczułam jakby jakaś dobra i pozytywna energia od niego płynęła :-D jako pierwsze spotkanie to porozmawialiśmy o wszystkim, dałam mu komplet skserowanych badań (od innych moich ginów se skserowałam aby mieć w domu) pozatym sprawdził też badania nasienia i powiedział że mąż ma bardzo dobre żołnierzyki :-D potem mąż wyszedł a mnie zbadał, na usg wyszedł pęcherzyk - pierwsze moje skojarzenie że znów torbiel bo powinnam mieć już @ niebawem, a okazało się że mam pęcherzyk 19 mm i mam owulkę w ciągu 2 najbliższych dni :-D dostałam dupka mam od 31.01 zacząć brać, jak dostanę @ mam do niego przyjechać zrobi mi badania i mnie zbada - zobaczy czy wszystko w czasie okresu jest dobrze :) no jak będzie ok to mam dostać leki na zmniejszenie prolaktyny i wywołanie jajeczkowania .. potem sprawdzenie drożności jajników i zobaczymy co i jak dalej :-) narazie jest ok.. okaże się po wynikach czy wszystko dobrze i czy możemy mieć malucha ... no to w skrócie opowiedziana wizyta :)

Atanku no u nas też ciężko z kaską i żyje się tylko od wypłaty do wypłaty :-( najgorzej jest pod koniec mca .. bo lodówka pusta a kaski na zakupy brak wtedy jakoś trzeba sobie radzić i od czego ma się rodziców, babcie :-D tam zawsze na obiad można zajrzeć :-p

Vin na ja wiem,że to nie to samo, ale jakoś sobie trzeba radzić :p Myśl o Fasolce! :)

Pyscek no to pięknie, że idzie zgodnie z planem i wizyta fajna. Ja w połowie lutego mam mieć wizytę w nowego gina :)

reklama
Do góry