reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć dziewczynki :-)

Vin skoro gin zakazał współżycia to robi tylko to z dobroci i dla bezpieczeństwa... Trzymam kciuki za kolejną wizytę, aby była udana... :-)

Pyscku cały czas trzymam za Ciebie kciuki... wywnioskowałam, że będziecie w niedługim czasie podchodzić do IUI... prawda???? Życzę Ci z całego serduszka aby już za pierwszym razem się udało... :-)

reklama
no i chyba Pyscku zapomniałaś napisać, że się musisz przytulać w najbliższych dniach ;P
pęcherzyk pęka powyżej 20mm, czyli jakoś na dniach :) więc do dzieła :) ślę fluidki na wsparcie ~~~~~~ :)))

Sun
a co u Ciebie?

Magda
czemu zmieniasz ginka? ja polubiłam dr. Irka :) powodzenia i daj znać po wizycie co i jak :)

kwiatuszek
A jaki status u Ciebie? ostatnio wyłapuję raczej jak odpisujesz innym a jakoś mało co u Ciebie bezpośrednio.

pyscek ja 19 mialam w cyklu co nam sie udalo i wiec trzymam kciukasy &&&&& ;-) super optymistyczny lekarz w koncu cos ciekawiej u was ;-)

U nas na luzie pisalam juz ze narazie odkladamy na ivf wiec troche jeszcze poodkladamy bo z jednej pensji to szału nie ma a nic innego nie pomoze
obecnie jestem po @ w sobote mykamy na zabawe karnawalową to sie troche zrelaksuje

reklama
Do góry