reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Widziala :] Ze mnie kura domowa wola tylko poki co, taka na pol etatu, bo na pelen powedruje, jak pojde na macierzynski - co mam nadzieje nastapi jak najszybciej. Jak juz przy Bloggerze jestesmy - jak sie teraz dodaje blogi do sledznia??? Kiedys u gory byl taki dynks, teraz nie ma a ja na starosc niekumata sie robie.

Nie od rzeczy, tylko niefotogeniczna jestem i o.

reklama
Chodzi o "Obserwowane"? Jeśli chcesz to dodać, wchodzisz w układ i dodajesz gadżet. Tak samo jest z listą blogów, które podczytujesz. Jak chcesz kogoś obserwować, to się zapisujesz w tym gadżecie na czyimś blogu.

Karola1986 no toż to konowały... :wściekła/y: Też bym się wściekła... i co będą drugi raz kłóć? A jak tam wyniki?
dzwoniłam zapytać, dlaczego nie mam wyników na toxoplazmozę i dowiedziałam się, że na toxo trzeba poczekać i wczoraj mi ich nie dali bo ich jeszcze nie było (tylko nikt mi o tym nie powiedział). Wyniki ok, TSH w normie, ALAT, ASPAT i Bilirubina w normie, HCV ujemny, HIV ujemny.

Dziewczyny, doradźcie mi, wyczytałam, że to moje plamienie w drugiej połowie cyklu to może być za niski poziom progesteronu. Czy mogę sobie sama prywatnie zażyczyć badanie poziomu progesteronu czy Gin musi mi to zlecić?

aaaa, no i mega gratki dla dziewczyn z II kreseczkami, fajnie się nam ten listopad zaczął :-)

Ostatnia edycja:
Pyscku specjalnie dla ciebie! :*

Magda pupa w górze jest niewygodna :tak: Ja polecam leżenie na brzuchu! - gdzieś o tym czytałam i sama wypróbowałam ze wtedy czuję że nic nie cieknie :-D

Karola ja mam plamienia w II fazie cyklu i jak pisałam mam problemy z progesteronem. Badanie możesz zrobić na własną rękę w około 22dc (jak cykle są koło 28 dni) koszt około 25zł. Ale lepiej idź do gina bo moja mówiła ze nawet jak wynik wychodzi w normie a są takie objawy to czasem warto wspomóc tą drugą fazę bo to nie jest nic normalnego. (mam na myśli te plamienia jeśli występują długo albo sporo przed @)

Rasta
a jak mąż zareagował?

Załączniki

• chomiki+XD.jpg
    chomiki+XD.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 20
reklama
mój mąz cieszy sie jak małe dziecko ale jest tez bardzo opanowany (albo udaje) wie jakie badania trzeba zrobić.. jutro razem idziemy krew oddac do badania.... juz obmyśla ciaże i przeprowadzke na wiosnę.. i oczywiście za tydzien do lekarza idziemy razem ;)

Do góry