reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ściski i przytulaki laseczki :)
Pyscku, szczególnie dla Ciebie, bo ja tez dziś w złym humorze
a ten OvuFriend jest fajny bo widzę, że lepiej widać kiedy i jakie leki się bierze, tego mi brakuje w tym co teraz używamy

Witam :)

Jestem tutaj nowa,mam 24lata, od 2 miesięcy jesteśmy po ślubie,to na 1 cykl starań,narazie nie prowadzę żądnych obserwacji notowań,zastanawia mnie jedno któraś z Was wyżej napisała żeby się przytulać co drugi dzień to chyba więcej plemników jest,ale jak się kocgamy to zaraz po nasienie wypływa.. co robić żeby to dłużej tam zostało?;) macie jakieś techniki,sposoby na to?ile i jak leżeć?

Vin ma dużo fajnych opcji (wykrywanie owulacji, nic nie zaznaczasz, algorytm robi to za Ciebie, "detektor ciąży" - zaznaczasz objawy i system sprawdza ile na 100 kobietek w tym samym okresie cyklu je miało, a zaszło w ciążę), ale płatne. Najpierw testujesz miesiąc, a potem za 3 miechy chyba 30 zł. Mi się na tyle spodobało,że zainwestowałam, bo tak jak piszesz - nawet te leki są lepiej widoczne.

Mad nie wstawać po przytulankach tylko poleżeć chwilkę :) No i niektórzy radzą nogi do góry, pytanie tylko o macicę, bo jak jest tyłozgięcie to lepiej w takiej pozycji na pieska tylko zgięte łokcie. Ja po prostu nie wstaję przez kilka minut, czasem biodra do góry.

Witam :)

Jestem tutaj nowa,mam 24lata, od 2 miesięcy jesteśmy po ślubie,to na 1 cykl starań,narazie nie prowadzę żądnych obserwacji notowań,zastanawia mnie jedno któraś z Was wyżej napisała żeby się przytulać co drugi dzień to chyba więcej plemników jest,ale jak się kocgamy to zaraz po nasienie wypływa.. co robić żeby to dłużej tam zostało?;) macie jakieś techniki,sposoby na to?ile i jak leżeć?
Witaj Mada :) trzymam kciuki za Twoje szybkie zafasolkowanie :) &&&&& sposób najlepszy aby po przytulankach leżeć kilka min dogóry nogami :) tzn aby pupa i nogi były w górze aby nic nie wypłynęło,najlepiej oprzeć się o ścianę :)

Mada, ja rowniez witam i trzymam kciuki - w listopadzie wysyp cudow, zatem moze dla nas tez bedzie szczesliwy. Ja tez unosze biodra do gory no i tez od tylu.

Magda, tez raczej zainwestuje, bo ja nie ogarniam mierzenia tempki poki co - pozniej moze bede stosowac jako antykoncepcje, ale to tez zobacze. To mowisz, ze nic nie robisz i samo wyznacza wyzsze temperatury i inne takie?

Sat jedyny mankament, to to,że jak wpiszesz wodnisty śluz to zaznacza dzień płodny. Ale generalnie mierzysz i wpisujesz, a to samo określa kiedy owu była. Pokazuje Ci też termin przewidywanej owu,żebyś wiedziała wcześniej,a nie po fakcie :) Bazuje to też na historii Twojej :)

P.S. Sat sexi laseczka z Ciebie (fotka z bloga) :)

Ulalala, to jak takie cuda, to ja te trzy dychy inwestuje jak najbardziej. Juz zmienilam na suchy ;) w ogole piekny oksymoron - suchy sluz. Wypas.

Dziekuje, aczkolwiek to akurat wyjatkowo udana fota, bo zazwyczaj nie wychodze. To z miejsca, gdzie sie zareczylismy, swietujac 1 rocznice.

reklama
Do góry