reklama
Pyscek
:)
aj ta pogoda też źle na mnie wpływa ... jakoś nie mam ochoty się uśmiechać ...
Witam
Jestem tutaj nowa,mam 24lata, od 2 miesięcy jesteśmy po ślubie,to na 1 cykl starań,narazie nie prowadzę żądnych obserwacji notowań,zastanawia mnie jedno któraś z Was wyżej napisała żeby się przytulać co drugi dzień to chyba więcej plemników jest,ale jak się kocgamy to zaraz po nasienie wypływa.. co robić żeby to dłużej tam zostało? macie jakieś techniki,sposoby na to?ile i jak leżeć?
Jestem tutaj nowa,mam 24lata, od 2 miesięcy jesteśmy po ślubie,to na 1 cykl starań,narazie nie prowadzę żądnych obserwacji notowań,zastanawia mnie jedno któraś z Was wyżej napisała żeby się przytulać co drugi dzień to chyba więcej plemników jest,ale jak się kocgamy to zaraz po nasienie wypływa.. co robić żeby to dłużej tam zostało? macie jakieś techniki,sposoby na to?ile i jak leżeć?
Vin ma dużo fajnych opcji (wykrywanie owulacji, nic nie zaznaczasz, algorytm robi to za Ciebie, "detektor ciąży" - zaznaczasz objawy i system sprawdza ile na 100 kobietek w tym samym okresie cyklu je miało, a zaszło w ciążę), ale płatne. Najpierw testujesz miesiąc, a potem za 3 miechy chyba 30 zł. Mi się na tyle spodobało,że zainwestowałam, bo tak jak piszesz - nawet te leki są lepiej widoczne.
Mad nie wstawać po przytulankach tylko poleżeć chwilkę No i niektórzy radzą nogi do góry, pytanie tylko o macicę, bo jak jest tyłozgięcie to lepiej w takiej pozycji na pieska tylko zgięte łokcie. Ja po prostu nie wstaję przez kilka minut, czasem biodra do góry.
Mad nie wstawać po przytulankach tylko poleżeć chwilkę No i niektórzy radzą nogi do góry, pytanie tylko o macicę, bo jak jest tyłozgięcie to lepiej w takiej pozycji na pieska tylko zgięte łokcie. Ja po prostu nie wstaję przez kilka minut, czasem biodra do góry.
Pyscek
:)
Witaj Mada trzymam kciuki za Twoje szybkie zafasolkowanie &&&&& sposób najlepszy aby po przytulankach leżeć kilka min dogóry nogami tzn aby pupa i nogi były w górze aby nic nie wypłynęło,najlepiej oprzeć się o ścianęWitam
Satchkat
Fanka BB :)
Mada, ja rowniez witam i trzymam kciuki - w listopadzie wysyp cudow, zatem moze dla nas tez bedzie szczesliwy. Ja tez unosze biodra do gory no i tez od tylu.
Magda, tez raczej zainwestuje, bo ja nie ogarniam mierzenia tempki poki co - pozniej moze bede stosowac jako antykoncepcje, ale to tez zobacze. To mowisz, ze nic nie robisz i samo wyznacza wyzsze temperatury i inne takie?
Magda, tez raczej zainwestuje, bo ja nie ogarniam mierzenia tempki poki co - pozniej moze bede stosowac jako antykoncepcje, ale to tez zobacze. To mowisz, ze nic nie robisz i samo wyznacza wyzsze temperatury i inne takie?
Sat jedyny mankament, to to,że jak wpiszesz wodnisty śluz to zaznacza dzień płodny. Ale generalnie mierzysz i wpisujesz, a to samo określa kiedy owu była. Pokazuje Ci też termin przewidywanej owu,żebyś wiedziała wcześniej,a nie po fakcie Bazuje to też na historii Twojej
P.S. Sat sexi laseczka z Ciebie (fotka z bloga)
P.S. Sat sexi laseczka z Ciebie (fotka z bloga)
Satchkat
Fanka BB :)
Ulalala, to jak takie cuda, to ja te trzy dychy inwestuje jak najbardziej. Juz zmienilam na suchy w ogole piekny oksymoron - suchy sluz. Wypas.
Dziekuje, aczkolwiek to akurat wyjatkowo udana fota, bo zazwyczaj nie wychodze. To z miejsca, gdzie sie zareczylismy, swietujac 1 rocznice.
Dziekuje, aczkolwiek to akurat wyjatkowo udana fota, bo zazwyczaj nie wychodze. To z miejsca, gdzie sie zareczylismy, swietujac 1 rocznice.
reklama
Podziel się: