reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sat, miałam zrobić test jutro rano, ale...zrobiłam przed chwilą:) wiem, wiem trochę bez sensu, bo już się zdążyłam rozcieńczyć:-) wyszedł taki jak wczoraj... postanowienia są więc takie, że jutro wybiorę się na bete-przynajmniej będę wiedzieć na pewno. Właśnie mój m dzwonił i zapytał kiedy powiemy rodzicom. Ja jemu na to, że jeszcze nie jesteśmy pewni wiec ani słowa. Kiedy uważacie, że już można informować?

reklama
Sat miałam mieć 16.11, ale owulka była późno więc 18.11 powinna być. Z drugiej jednak strony dostałam Duphaston i mam go brać do 25dc włącznie i po 2-3 dniach powinna się pojawić @. Lekarz powiedział,że czasem jednak trzeba poczekać nawet 2 tyg :/ Totalnie nie wiem kiedy mogę się jej spodziewać :)

Karola
ja nie informowałam jak się dowiedziałam, ale poroniłam po kilku dni od informacji. Ja chcę poczekać do momentu kiedy usłyszę bicie serduszka :)

Aha... to w sumie chyba lapie Twoj klimat :))) Takie zawieszenie pt co bedzie, to bedzie, ale w strone pozytywna - i gicior.

Mialam relacjonowac - testy Clearblue cyfrowe sa rewelacyjne - bardzo proste w obsludze i daja wynik po 3 minutach, puste koleczko w moim wypadku, bo skoku LH jeszcze brak. Jak dla mnie rewelacja i warte swojej ceny :)

Sat a ile u Was kosztują i po ile sztuk? Ja kupiłam te ciążowe cyfrowe jak radziłaś i to mi daje dodatkowy komfort, bo nie będę musiała się zastanawiać nad wynikiem.

reklama
Do góry