reklama
vinverde
Fanka BB :)
hej Magda
u mnie tak sobie, rano jak wstaje to nie chce mi się zupełnie nic, ale że łózko puste to nie mam po co w nim zostawać
to ja w piątek wracam do niego, a nie on do mnie, ale już pisał, że grzeje łóżeczko i nie może się doczekać ))
owu jak narazie niezauważalna dla mnie, ani na testach, ani w temperaturze, ale to mój pierwszy cykl pomiarowy, więc może coś robię źle
a jak humor u Ciebie? chodzisz już po ścianach z ciekawości, czy zimny dystans ? ( ;P haha wiem, że niemożliwe, że to drugie) ))) Bardzo Ci zazdroszczę (ale tak pozytywnie) tej nadziei oczekiwania trzymam kciuki i zobaczymy ))
u mnie tak sobie, rano jak wstaje to nie chce mi się zupełnie nic, ale że łózko puste to nie mam po co w nim zostawać
to ja w piątek wracam do niego, a nie on do mnie, ale już pisał, że grzeje łóżeczko i nie może się doczekać ))
owu jak narazie niezauważalna dla mnie, ani na testach, ani w temperaturze, ale to mój pierwszy cykl pomiarowy, więc może coś robię źle
a jak humor u Ciebie? chodzisz już po ścianach z ciekawości, czy zimny dystans ? ( ;P haha wiem, że niemożliwe, że to drugie) ))) Bardzo Ci zazdroszczę (ale tak pozytywnie) tej nadziei oczekiwania trzymam kciuki i zobaczymy ))
Vin ja myślałam,że on gdzieś pojechał Wydaje mi się,że wszystko robisz dobrze, ja zawsze stawiałam,że mam owu jakoś ok 14dc, a teraz 16 dc i też tempka mało się różni, ale poznałam po śluzie. Powiem Ci,że jestem mega pozytywnie nastawiona. Przeczytałam,że psychika dużo robi i mówię sobie, że coś z tego będzie Zrobiłam wszystko co mogłam - monitoring, tempka, śluz, dużo przytulanek i duphaston. Zupełnie nie mam ciśnienia, w tamtym cyklu miałam i nic z tego nie wyszło.
Satchkat
Magda, ano prawda to jest z nastawieniem, co bede powtarzala do obrzygu - bo cialo robi to, co mu powiesz, zeby robilo, wiec jesli nie wierzysz, ze mozesz zajsc w ciaze, to w nia nie zajdziesz - no bo jak masz zachodzic, skoro nie chcesz? Takze wszystko si Ja tez wierze w ten cykl - jak ostatnio sobie na stole zebralam ta cala artylerie, to mi sie smiac chcialo, no ale coz - ja lubie sie przygotowywac do wszystkiego, zwlaszcza do tak powaznej rzeczy, jaka jest dzieciorobstwo
Ide jakas kawe walnac, ale bezkofeinowa - jedna normalna juz wypilam zamiast zwyczajowej herbaty, czyli limit kofeiny wykorzystany
Ide jakas kawe walnac, ale bezkofeinowa - jedna normalna juz wypilam zamiast zwyczajowej herbaty, czyli limit kofeiny wykorzystany
reklama
Satchkat
No a jak... Tempka widze sie trzyma ladnie na wyzszym pozomie - kiedy masz miec @?
Podziel się: