reklama
vinverde
Fanka BB :)
zobaczymy 
narazie cieszę się na samą myśl, że w końcu rozpoczeliśmy starania
i bardzo się cieszę, że jest forum takie jak to, bo znajomym nie chcę się jeszcze przyznawać, żeby mnie co chwilę nie pytali czy już się udało, a musiałam się wygadać
trzymam kciuki za wszystkie starające się i oby nam brzuski rosły
narazie cieszę się na samą myśl, że w końcu rozpoczeliśmy starania
i bardzo się cieszę, że jest forum takie jak to, bo znajomym nie chcę się jeszcze przyznawać, żeby mnie co chwilę nie pytali czy już się udało, a musiałam się wygadać
trzymam kciuki za wszystkie starające się i oby nam brzuski rosły
Pyscek
:)
o matko nie strasz ... bo ja mam przypadki w rodzinie na bliźniaki i prawdopodobieństwo spada na mnie, a do tego brałam clovinverde no to marne szanse na ciąże bliźniaczą... no chyba że będziesz brała leki CLO na pęcherzyki to wtedy jest szansa na ciąże mnogą... a tak to znikome szanse... no ale może zdarzy się cud... :-)

Satchkat
Pyscek, ano tak to naprawdę wygląda, też o tym czytałam
Pytanie tylko, czy te bliźniaki to w bliskiej rodzinie... Bliźniaczość głównie od kobiety zależy.
Wiecie co, ja już *******ca dostaje - wczoraj plamiłam, tak? Bardzo słabo, no ale jednak. Spoko, depresji nie było, bo mnie najbardziej męczyła niepewność. A dziś jak dotąd okresu brak. Skurczów brak. Dźga mnie coś od czasu do czasu po prawej stronie, no ale chyba mi macica nie wyemigrowała. Zatem nie mam pojęcia, o co chodzi, ale bardzo bym chciała, żeby mój organizm zaczął się zachowywać jak człowiek :/ Wkurza mnie to!!!
Wiecie co, ja już *******ca dostaje - wczoraj plamiłam, tak? Bardzo słabo, no ale jednak. Spoko, depresji nie było, bo mnie najbardziej męczyła niepewność. A dziś jak dotąd okresu brak. Skurczów brak. Dźga mnie coś od czasu do czasu po prawej stronie, no ale chyba mi macica nie wyemigrowała. Zatem nie mam pojęcia, o co chodzi, ale bardzo bym chciała, żeby mój organizm zaczął się zachowywać jak człowiek :/ Wkurza mnie to!!!
kwiatuszekq20
witam laseczki miłego weekendu zycze plodnego hehe
witam nowa kolezanke
sun a jak brzuszek fotografuj go i pozniej pokazuj róznice
pyscku nie martw sie u mnie tez duzo blizniat
witam nowa kolezanke
sun a jak brzuszek fotografuj go i pozniej pokazuj róznice
pyscku nie martw sie u mnie tez duzo blizniat
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Witam magda 88 ladna tempka trzymam kciuki bynie spqdlq ewentualnie moze rqz jak bedZie implantacja spasc i sie podniescjqk sie bedzue tak trzymac od lini twojej14 dni toprawdopodobnie nasz dzidzie w sobie :-)
Kwiatuszku kiedy as odwiedzisz ?
Kwiatuszku kiedy as odwiedzisz ?
reklama
Podziel się: