reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

vinverde witaj ! kiedy masz urodziny? :) Pytam bo ja też w tym miesiącu 14.10 :-)

karola dopiero teraz odpisuję :) nie miałam żadnych powodów do niepokoju, zawsze byłam zdrowa ogólnie i ginekologicznie. Cykle zawsze regularne. Wyniki zawsze w "widełkach". Czułam i czuję się dobrze i myślałam, że badania to tylko formalność dla własnego spokoju, że zrobiłam wszystko co mogłam świadomie planując ciążę. Nigdy bym nie pomyślała że mogę mieć coś nie tak z tarczycą. Nie mam żadnych objawów niedoczynności a jednak TSH za wysokie jak na starania o dzidzię. Przykra niespodzianka.

Mam nadzieję, że będę mogła dołączyć do Was dziewczynki jak najszybciej :)
Może za 2 miesiące , może za 3, 4...zobaczymy.

Magda &&&&

reklama
Anula na pewno już niedługo będziemy odliczać dni do testowania :) To "tylko" tarczyca, znana dobrze lekarzom sytuacja, więc nie ma powodu do niepokoju. Nie jest to coś enigmatycznego lub coś,czego nie można wykryć. Dlatego pamiętaj,że będzie dobrze i zanim się obejrzysz będzie się przytulankować dzidziusiowo :)

Tak 10 minut spacerkiem na dworzec mam :-) dokladnie w centrum mieszkam :-)
Anupka ja 9.10 ale juz impreska wczoraj byla :-)

to super to wyjdziesz po mnie jak coś:)
postaram sie napisac Ci w krótce kiedy wpadne bo musze uporzadkowac kilka spraw ale mysle ze niedługo:)

juz nawet pociagi sprawdzilam:)postaram ci dac znac jak najszybciej:)spadam miłego wieczorku
Amelka jaki rozmiar nosi ciuszków?

Ostatnia edycja:
Super przy okazji w koncu zobacze nowy dworzec co nam odnawiaja :-)juz sie ciesze :-)duze 74 lepiej cos 80 ale niemusisz specjalnie kupowac :-)

Ostatnia edycja:
Magda ale masz ładny ten wykres :) aż miło popatrzeć :-)

Tak sobie myślę, czy od przyszłego cyklu nie zacząć mierzyć temperatury.
Tak dla sportu. Zobaczę sobie jak to u mnie wygląda, nigdy wcześniej nie robiłam
wykresów, więc może warto dokładniej poznać swój organizm.
Jak już będę mogła się starać to jak znalazł taki trening

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry!

Wiecie co...? Ja to jestem talent. No wiec nie wiem, jak ja chcialam zajsc w ciaze w zeszlym cyklu, jak 2 dni sie machnelam jednak, bo kurde @ wlasciwa zaczynala mi sie 2 dni pozniej niz sobie zaznaczylam. Bosz, czlowiek ma prawie 30 na karku, wyksztalcony niby, wiedze ma a takie babole wali. No nic, w tym cyklu bede lac na testy owu w odpowiednim terminie i dwa razy dziennie, bo tego tez nie doczytalam, ze sika sie na nie o tej samej porze najlepiej i wlasnie 2 razy.

Do góry