reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ok zaraz zerkne dzieki

sun a jak objawy jestes senna czy raczej nie mozesz spac
wiesz do @ mam jeszcze kilka dni ale czuje sie dziwnie nie moge spac cycki dopiero dzis zaczely bolec a zawsze juz po owu bolały no i w tym miesiacu ta mega bolesna owu

reklama
Kwiatuszku no właśnie ja bym spała non stop Dzisiaj wstałam o 8 zjadłam śniadanie i znów poszłam na godz. spać, bo oczy same się zamykają... Ja zasypiam na siedząco... :-D
Ja w okresie @ miałam normalnie ból jak na @ i byłam pewna na 100%, że przyjdzie... fakt miałam troszkę białego śluzu - ale jakoś on nie wskazywał na ciążę, bo przed @ też się pojawiał... Bolały (.)(.), ale one zawszę dolały do dn. @... tak więc trudno jednoznacznie powiedzieć co może być objawem ciąży (oczywiście piszę o swojej osobie)... A teraz objawem ciąży, jest senność i ogromny głód... ciągle bym jadła... i tego boje się najbardziej, bo nie chcę jakoś mega przytyć, więc muszę sobie dawkować jedzonko... często ale mało...

Wiem kwiatuszku, ale wszystko jest możliwe... musisz walczyć o malutkie serduszko... ;-)

Aaaa i nie sugeruj się moimi objawami, bo każda przechodzi to inaczej...

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-)
Kwatuszekq widzę, że zdecydowaliście się na posiew. Wg mnie bardzo dobrze :) &&&&&&
Sun jak się czujesz?

Witajcie. Będzie mi bardzo miło jeśli będę się mogła do was dołączyć. Na ten wątek zaglądam już od jakiegoś czasu- lekturę zaczęłam nawet od początku, ale w okolicy tysięcznej strony moja niecierpliwość wzięła górę-bardzo chciałam się dowiedzieć jak sprawy mają się obecnie:) Jeśli chodzi o mnie to nasz drugi cykl starań " na poważnie". W tym tygodniu zaczynam monitoring i badania hormonalne.

Kwiatuszeq trzymam kciuki za posiew! Kiedy mają być wyniki? Trzeba mieć cały czas nadzieję, że się uda, bo przecież kiedyś musi w końcu!
Sun jak czytam to, kiedy zobaczyłas dwie kreseczki na teście to aż mi się łezka zakręciła. To takie jest niesamowite!:)
Karola witamy! Macie jakieś problemy zdrowotne, czy raczej jesteście oboje zdrowi?

Ja odebrałam w piątek wyniki tarczycy i od początku cos mi sie nie podobały. Więc dzisiaj przeszłam się do endokrynologa. Pierwsze pytanie jakie mi zadał to kiedy chce się starać o dzidziusia, a ja ze w sumie już. Na to on, że jesli mogę to lepiej poczekać 2 miesiące i powtórzyć badania. Jeśli nic się nie zmieni to dostanę mała dawkę Euthyreox bo mam TSH=4. Podejrzewa Hashimoto bez przeciwciał...
Tak więc humorek mam średni... Dzisiaj 27dc a test owulacyjny dalej negatywny...

Aga czuję się świetnie, tylko chodzę i ciągle coś jem... mam taki wilczy apetyt, że szok... No i ciągle chcę mi się spać... :tak:

Martuska nie ma się co załamywać... dostaniesz odpowiednie leki, hormony się wyrównają i będzie super... ;-)

reklama
Dzieki za miłe przyjęcie:) Generalnie jesteśmy zdrowi,ale podczas ostatniego usg w 14dc największy pecherzyk był za mały i zbyt wiotki jak na to ze ma zaraz pękać- prawdopodobnie stało się to wcześniej. Postanowiłam to sprawdzić na początku żeby się upewnić, ze jest po co się starać. Zaczęłam tez mierzyć temperaturę. Poza tym guzki tarczycy i tsh w dolnej granicy normy.
Martuśka, a masz jakieś objawy niedoczynnosci tarczycy?

Do góry