reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Martuska nic się nie martw tym TSH. Po lekach szybciutko spada. Ja miałąm 3,8 (wg mojej wiedzy u osób starających się o dziecko powinno być do 2). Dostałam Euthyrox 25 i miesiąc później już było poniżej 2. Zresztą cały czas ten lek przyjmuję. W czwartek endokrynolog zadecyduje czy nie zwiększyć dawki w ciąży.

Sun to dobrze :)

Karola witaj :)))

reklama
hej kobitki , ja dzis ledwo zyje dopiero wróciłam z pracy i znowu leze pod pierzyna ta cxhoroba mnie wykonczy ,, @ dalej nie ma dzis 5 dzien nie wiem co o tym sadzic moze to przez to chorubsko
Dano a moge zapytac jaki jest u was problem? mmimo tych 2 lat wierzysz ze sie uda , naprawde ci podziwiam mi mija rok i ja trace wiare

Kwiatuszeq trzymam kciuki &&&&&&&&&

Sun to miąlas mega niespodzianke , postaram sie nie poddac ale wiesz dobrze ze jest ciezko jak cholera
:/

Ostatnia edycja:
Karola...ciesze sie, ze do nas dolaczylas, rozgosc sie! zycze powodzenia:tak:

martuska...kochanie mi sie wydaje, ze tsh samo nie spadnie...ja mam ciagle wahania kolo 2 i mi dr mowi, ze to ok...ale 4 to na pewno na duzo...
dr pewnie zabronila ci sie starac, no podwyzszone tsh nawet jak ci sie uda zajsc w ciaze moze powodowac poronienia..wiec warto to wyleczyc..bedzie dobrze !

a ja kochane generalne porzadki robie...okna pomylam, caly dom wysprzatany! narobilam sie jak glupia...odkurzanie zostawilam mojemu, bo ja juz sama nie dam rady...jak tylko wroci z pracy to zaraz go zagonie do roboty!:cool2:

Nicola to kuruj się, bo jak to juz tyle trwa to nie przelewki...
Miliaa to weź i u mnie okna umyj bo mnie len straszny ogarnąl i nic mi sie nie chce:) Porządnisia :p
Witaj Pyscku, gdzie byłas jak Cie nie bylo?

Wiem, wiem ze hormony dostane i bedzie ok. Jestem tylko na siebie zla, ze powiedzialam mu, że chce od razu hormony... Tylko ze za 2 miesiace powtorze. Teraz w poniedzialek bede w szpitalu to chyba podejde do niego i powiem, że jednak od razu chce... Bedziemy razem z M. brac bo on ma pelne Hashimoto z przeciwciałami.
Nie mam żadnych objawów, jestem zmęczona i śpiąca ale ja tak zawsze mam...
No powiedział, żeby przy takim TSH sie wstrzymac ze staraniem. Ehhh.

reklama
Martuska ja też od razu poprosiłabym o leki. Mi zależało na czasie, więc sama zaproponowałam mojemu lekarzowi, aby włączyć Euthyrox, bo też się ociągał :-p A tak jak Milia pisze - nie jest dobrze, gdy TSH jest wysokie na początku ciąży (zresztą przy staraniach też), więc jak nie leczone to słuchaj lekarza i się wstrzymajcie. Ale nie martw się, bo po lekach ładnie powinno spaść. U mnie spadło szybciutko :-)

Do góry