reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
watpie teraz jak ostane okres to mam kupic te tabletki które miałam przepisane i zapisac sie na usg w 10 , 11, 12 okres cyklu ale napewno i to mi nie pomoze , nie rozumie tego ze ,ma wszystko jest oki tylko te pecherzyki trzeba wzmocnic mój maz tez oki a tu ciagle nie nie i nie , a dziewczyny przytoczcie mi sytuacje SUN ana tylko sie starala czy tez jakies leczenie podjęła?

Sun ty dzisiaj masz chyba wizytę nie? czy w środe? Bo już nie pamiętam :zawstydzona/y:

Nicola no to już kawał czasu... :-( ja zaszłam w ciąże w 11 cyklu starań. Kurcze dlaczego niektórzy musza tak długo czekać na swój skarb....

A ze mnie lecą jakieś duże skrzepy krwi... dzisiaj jest 5dcpo jeśli tempka dobrze wskazuję... ja już w ogóle nie wiem co się dzieję z moim organizmem! :wściekła/y:

kwiatuszeq ja tez własnie podjełam leczenie w klinice niepłodnosci i tam sie dowiedziałam ze mam osłabione pecherzyki i dała mi te tabletki na ich wzmocnienie, i jeszcze lekarz poiwiedzial ze nie widzi u nas wiekszego problemu za raczej przyczyna jest to ze trzeba wzmoznic te pecherzyki
Fifka wiem ze kupe czasu dlatego sie boje strasznie ze sie nigdy tego skarbu nie doczekam przeraza mnie to na sama mysl ze moze mnie nie spotkac to szczescie plakac mi sie chce , ale juz nawet na placz nie mam juz siły co ja mam robic :((

Ostatnia edycja:
Nicola trzeba wierzyć.... Sun starała się półtora roku i zobacz jakie ją szczęście teraz spotkało... niestety czasem musimy poczekać na tą upragnioną fasolkę...

Kwiatuszku
dzięki :*

Sun
to kciuki za wizytę!! Pisz szybko co tam lekarz powiedział!

Brzuch mnie boli... to na pewno @.... :no:

no i gdzie tu logika bierzesz leki i nic przestajesz je brac i sie udaje to jest chore , nie wiem moze za wczesnie zrobilam ten test sama juz nie wiem ale jakbym byla to napewno by chyba juz pokazalo....

Ostatnia edycja:
reklama
Nie jest to takie bez sensu... często nie można zajść w ciaże przez blokadę psychiczną i tak pewnie było u Sun (u mnie też tak było) Kiedy odpuściłam starania bo miałam na głowie inne ważniejsze rzeczy to od razu zaskoczyłam. Sun podobnie... miała problemy zdrowotne i zupełnie nie myślała o staraniach i się udało!

Dlatego takie ważne jest zeby się nie nakręcać...

Do góry