reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

milia dzieki wielkie to co piszesz ma sens , wiem ze sie powtarzam ale ta mysl ze nigdy nie bede mogla poczuc tego laskotu ruszajacego sie dziecka pod sercem mnie przeraza i doluje , tragedia . czemu to test takie trudne dziekuje Ci :**

reklama
nicola...daj sobie chwile czasu, bedzie dobrze! skoro u was fizycznie jest wszystko ok, to widocznie blokada psychiczna tak jak Fifka pisala...ale, ze latwo sie mowi "musisz wyluzowac i nie myslec " to nie znaczy, ze latwo to zrobic...
musisz nauczyc sie cierpliwosci!
ja tam wiem, ze bedzie OK! musi byc!!

a czy ktos wie, o ktorej Sun ma wizyte?

milia ale ja nie mysle naprawde , skupiam sie na czym innym , i to nie pomaga nie mysle o tym na codzien , codziennie wogole tylko jak sie zbliza @ , dzis jest 4 dzien jak jej nie ma a test wyszdl negatywnie nie wiem o co chodzi :(

Cześć dziewczynki :-)

Oficjalnie mogę powiedzieć, że dzidzia jest u mamusi w brzuszku :-)

Słyszeliśmy serduszko naszego maleństwa... płakaliśmy razem z mężem... usłyszeć bicie serca własnego dziecka - bezcenne :-)

Według ostatniej miesiączki to 7 tydz. i 1 dzień, a według usg 6 tydz. i 4 dzień... termin porodu na 09.05.2013r.

Aż nam się chcę krzyczeć z radości... mąż ciągle do mnie mówi, że on nadal w to nie wierzy... ale zawsze jak o tym mówi to ma łezki w oczach... :-)

reklama
sun7 wieeelkie gratulacje życzę spokojnej ciąży
nicola napewno wam się uda ja czekalam 3 i pół roku a teraz mam małego huligana

Do góry