reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Karla ale ja czegoś nie rozumiem.... 37.2 to nie gorączka... to nawet nie jest stan podgorączkowy kobiety ciężarnej... w ciąży temperatura zawsze jest taka lekko podwyższona... a to ze źle się czuję to też nic dziwnego... jest na końcówce... wiec po co tu panikować? Jeśli dziewczyna nie ma innych niepokojących objawów to ja na jej miejscu też bym nigdzie nie jechała...

Aga
życzę ci z całego serca żeby nudności szybko ustąpiły! :tak: wytrzymaj do tego drugiego trymestru bo później on jest najprzyjemniejszym okresem ciąży. Pod koniec też bywa ciężko bo brzuch już jest duży ale jeśli nie ma komplikacji to luz bluz :-) Jeszcze troszkę!

Pyscek
oby witaminki mężowi pomogły! Z tego co pisałaś jego wyniki nie są wcale takie złe więc może obejdzie się bez tej kliniki! :*

Pok jak się czujesz? Oj Zośka zaraz będzie na świecie! :-)

Milia ciężko jest ale da się wytrzymać :-p Powtarzam sobie ze każdy skok się kiedyś kończy! Wysyłam ci PW :-)

U mnie owu się przesunęła i czekam na tą cholerną @... będzie pewnie koło 25 września...

reklama
hejj wszystkim!!!!
SUN gratulacje bardzo sie ciesze ze w końcu sie udało:)
dziewczyny mam metlik w glowie , 3 dni spóznia mi sie okres. Bylam ostatnio u lekarza i powiedziala ze pęcherzyki sa ale sa lekko oslabione i kazala przez 3 kolejne dni od dnia wizyty współzyc bo był sluz i pęcherzyki , Powiedziała równiez ze jak dostane okres to przepisala mi tabletki jedne mam brac od 1 dnia okresu a 2 od drugiego dnia przez 5 dni i one sa na wzmocnienie pecherzyków , posiew który mi pobrała rowniez bez zazutu. powiedziała ze nie widzi u mnie wiekszych problemów jedynie te oslabione pecherzyki wszystkie badania mam bardzo dobre . a ja czekam na okres a go nie ma i nie mam zadnych objawów które zawsze miałam przed miesiaczka. jest sluz mało i bardzo mocno sciety jakby konsystencja serka ziarnistego tylko w o wiele mniejszy,mam bóle pleców w miejcu krzyzowym nie mam co o tym myslec , nie chce sie napalac ale ten strach czy mocz bedzie ciemniejszy ,czy nie zrobi sie w sekundzie mokro jest straszny , bo niestety mialam tendencje to spozniajacych sie @ a nie mam rowniez zadnych objawów ciazowych ........ i co jeszcze mam jak to sun napisala gazy ale przed okresem tez zawsze mialam :/ i jak to rozróznioc czy to na okres czy jak sun napisala , dowiedziala sie ze jest w ciazy i tez je ma

Ostatnia edycja:
karla...kurde, liczylam na ciebie w tym miesiacu...:-( szkoda. ale nie smutaj sie kochanie, tule :*

Pyscek...kochana, nie przepraszaj, nie masz za co! ja w ciebie wierze mocno:tak: wierze, ze te witaminki pomoga i bedzie super!:tak:

Agus, zono...dzieki za zanteresowanie :*:* ja chcialam na p.transportu...ale nie doczytalam, ze w kwalifikacjach preferuja osoby ktore maja doswiadczenie w pracy ok 5 lat...a ja nie mam zadnego, procz jakis praktyk 3 miesiace...rozmowa sie odbyla no i teraz musze czekac na wyniki...

Fifka...dziekuje bardzo, dostalam wszystko, przesle jej to zaraz na maila...moim zdaniem skoro Błażejek skonczyl juz 6 miesiac to ok 25tyg ma teraz no i dokladnie wypada wlasnie teraz skok...teraz juz wszystko jasne:tak: dzieki!

nicola...zatestuj kochana! ewentualnie betka!

kwiatuszekq....:*

milej niedzieli :*:* wypoczywac !

Hej dziewczynki!
Takie pytanie mam głupie trochę... Jak miałam ostatnio dwa krótkie cykle bo tylko 24-dniowe, to jak myślicie, w którym dniu aktualnego cyklu mogłabym ewentualnie podjąć jakieś testowanko? Dzisiaj mam 25 dzień

nicola...najpewniej po terminie @ zatestuj i sie nie boj...co ma byc to bedzie...jak wiem, ze to bol niesamowity, ale chyba nie ma co czekac, bo czasami same sobie przedluzamy termin, wiesz psychicznie to dziala tak...ja juz jestem gotowa do zaciskania kciukow&&

danao...ja to bym juz testowala, skoro dzis masz 25dc a cykle ostatnio 24dniowe to kup dzis test i jutro z porannego moczu powinno byc cos widac juz...tak mi sie wydaje...a najlepiej od dnia orientacyjnej owulacji odlicz okolo 10-12 dni, wtedy test powinien wyjsc! zaciskam &&&

ja jestem rządna nowych fasolek, wiec skoro ja nie moge to licze na was moje kochane!!:tak:

Dobry wieczór :)
Jak Wam minął weekend? Ja większość czasu przespałam. Ok. 19-tej obudziło mnie moje szczęście po ponad 2 godzinach snu. Stwierdził, że nie można tyle spać :-p A ja bym jeszcze sobie pochrapała. A tak mulenia ciąg dalszy... Dzisiaj posłuchałam Neciuszki (dzięki kochana!!) i na obiadek zupkę jadłam, a teraz kisiel próbuję zjeść. I nie mam na nic siły...

Karla nie smutaj się :*
Nicola ja bym już testowała jak jesteś po terminie @ &&&&&&&&&&&& Mi 2 dni po terminie test wyszedł bardzo wyraźny! :)
Miliaa &&&&&&&& Może mimo wszystko się uda? Studia w Warszawie czy w Radomiu? :) I napisz kiedy masz wyniki!!
Danao ja chyba też zrobiłabym teścik ;-) &&&&&&&&&&

reklama
oki dziwczynki jutro rano zrobie test ale jestem pewna ze wyjdzie 1 krecha na stówe nie wierze w cuda , i jeszcze jakas choroba mnie bierzew gardlo boli masakra, ale to nie zawczesnie nie raz sie mowi ze trzeba poczekac do 5 dni zeby bylo pewne .....

Ostatnia edycja:
Do góry