reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Agus, radomskie uczelnie to jest lipa :) poza tym pewnie tam nie ma podyplomowek z psycho... Wiec Warszawa... ;) i tobie i gienkowi obiecuje spotkanie ! Jak tylko się ogarne :) wyniki pod koniec września...

Za testowanko jutro kochane zaciskam mocno &&&&&

reklama
Hej dziewczyny!

Nicola, Danao
jak tam teściki???

Karla
nie smutaj... jak nie teraz to następnym razem :*

Milia nie ma za co :tak:też jestem żądna fasolek i trzymam kciuki zeby ciebie jak najszybciej dopuścili do transferu!

Aga
życzę ci jak najlepszego samopoczucia! Ja też w pierwszym trymestrze dużo spałam... :tak:

Stwierdziłam, że poczekam do 30-tego dnia. Tak dla pewności, szkoda testu marnować:-D Dlaczego? Ja nie pamiętam, zebym kiedykolwiek miała 29-dniowy cykl, więc jak wtedy jeszcze @ nie będzie to w piatek dopiero zatestuje... Bo to jest tak, że nie mam żadnych objawów, ani na jedno ani na drugie... tyle w temacie, że się fatalnie czuję. Jeszcze nie daje mi spokoju to środowe prawie spawienie się, zreszta nie tylko w środę... Poczekamy zobaczymy:-)

cos czuje ze posypia sie fasolki:)
zimno sie zaczyna robic i juz sa efekty:)
a u mnie cykl taki lajtowy wogole cyce mnie nie bola a zawsze masakra i dzis dzwonilam do labo robimy posiew nasienia tylko z emkiem ustalimy kiedy by mu pasowalo
laski a do posiewu tez jest potrzebna abstynencja bo zapomnialam tam pytac?

Danao masz rację! Jak fasolka ma być to będzie :tak: Trzymam kciuki za piątek!

Kwiatuszku z tego co się orientuję trzeba zrobić parę dni przerwy od stosunku... ale niech się może wypowiedzą dziewczyny których mężowie robili już takie badania.

hej. zrobilam i tak jak pisalam jest 1 kreska :( , ja juz dziewczyny nie mam siły byc wytrwała i walczyc zaczyna mnie to przerastac te ciagłe porazki, te zawody, brak mi nadzieji i wogóle najchtniej to bym sie zapała pod ziemie i tam plakała ile sie tylko da :-(

reklama
Do góry