reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscek...ja nie napisalam, ze moge podejsc do transferu:-D wrecz przeciwnie narazie sie na to nie zanosi...biore teraz antyki, wiec i na naturalke nie mam co liczyc...jestem na straconej pozycji poki co:tak:
a u was jak tam witaminki? maz chetnie bierze?

Fifka...kurde, powiem ci, ze masz przechlapane...ale moja kolezanka, ktorej maly skonczyl 6 mesiac tez ma teraz masakre, zeby ida, placz jest non stop, marudzenie, nawet nie da sie przy nim normalnie posiedziec bo zaraz jakies grymasy...
a masz moze te skoki rozwojowe gdzies? bo chcialam jej to dac, zeby sobie zobaczyla:-) jakbys miala to daj znac, podam maila na prv

Agus...ja tez slyszalam, ze imbir przeciwwymiotny jest...takze albo tabletki z imbirem do ssania sobie kup albo wlasnie herbatke z imbirem, pomoze...:*

karla...a kiedy ty masz termin w ogole @? bo pewnie juz niedlugo powtorzysz test, no i chcialam zaciskac kciuki ;-):-)

a wy dzis trzymajcie kciukasy za mnie! mam dzis rozmowe kwalifikacyjna na studia o 16.50...i musi mi sie udac!:tak:

reklama
kochana ja jakos mam termin @ własnie teraz w kazdym dniu powinnam dostac, w zeszłym miesiaca dostałam 16 i w jeszczze poprzednim tez 16, ale narazie jakos nie czuje zblizajacej sie@, poza tym ze od tech dwóch tyg bola mnie cycki i sutki. wczoraj mnie cos kuło w podbrzuszu ale narazie cisza ..

Pyscek...ja nie napisalam, ze moge podejsc do transferu:-D wrecz przeciwnie narazie sie na to nie zanosi...biore teraz antyki, wiec i na naturalke nie mam co liczyc...jestem na straconej pozycji poki co:tak:
a u was jak tam witaminki? maz chetnie bierze?
Mili Przepraszam najmocniej :zawstydzona/y: boże ostatnio nie wiem co czytam i co mówię :-( u nas witaminki zakupione mąż bierze z chęcią :))

Fifka - dzięki kochana. Ja liczę na to, że mnie szybciej miną, bo zwariuję. Jestem od dwóch dni jakaś nie dożycia. Śpię w ciągu dnia, a wtedy gdy nie śpię to mnie mdli :sorry2:
Miliaa - &&&&&& Na jakie podyplomowe się wybierasz? W Warszawie? :)
Neciuszka - spróbuję z tymi zupami i kisielem. Nawet dzisiaj zrobię jakąś zupkę. Dzięki! Teraz przyswajam jakiś soczek, bo na myśl o czymś innym mi niedobrze.
Karla21 - no to &&&&&&&
Kwiatuszekq - dzięki i Tobie też! :)

co tu tak cicho?? ja właśnie kończe sprzątać chate, bo masakra była:) ja nie wiem codziennie sprzatam nastepnego dniaa jest syf, ja nie wiem czy mam kuzwa w chacie jakies złośliwe krasnoludki czy co:)

ziewczyny powiedzcie mi co robić, bo jest u mnie koleżanka w 9 miesiacu ciązy i ma temperature 37,2 czy powinniśmy sie martwić albo jechać do szpitala?? dodam ze czuje sie dość zle.

karla jesli niema lekarza rodzinnego w okolicy otwrtego to do szpitala powiedza co i jak ...
zonko i jak rozmowa??&&&&

reklama
ahh tam mówiłam jej ze ma jechać do szpitala, ale wiedziała lepiej i powiedziała ze jedzie do domu sie połozyć i wypić herbate, ja jej powiedziałam ze dla swietego spokoju lepiej zeby pojechała, ale nie... wiec mam gdzies... chciałam dobrze:)

a co u was moje kochane z samego rana??
dzisiaj 16 @ jeszcze nie ma:)

Do góry