reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
kwiatuszek...opowiedz co u ciebie, bo dawno juz nie pytalam i w sumie nie wiem:-)

martuska...ja sobie kiedys nastawialam budzik na 6 rano, obudzilam sie, termometr mialam elektroniczny, wiec on szybko mierzy...
ale uwaga - jezeli masz termometr elektorniczny, nie owulacyjny a zwykly (czyli taki z jedna cyferka po przecinku) to zmierz nie wyjmujac termometra 2 razy, tak na wszelki wypadek, podobno pomiar jest bardziej miarodajny:-)

ja nadal @ brak, ale nie liczcie tak na mnie, bo u mnie to i tak nic nie da, dziekuje jednak za te super kciuki...bardzo mi milo!

a jutro jade zlozyc papiery do pracy, ciekawe czy mnie przyjma:confused2:

Kochane nadal nie ma wredoty... ale od wczoraj przestałam mierzyć tempkę... jak @ nie przyjdzie do wtorku to test wykonam jak dojadę do Zakopanego... nie będę miała neta do soboty tak więc o wyniku poinformuje Was dopiero w sobotę - no chyba, że wredota przyjdzie jutro...

Hej dziewczyny! :*

Nie było mnie - i pewnie na razie nie będzie - bo mały ma skok rozwojowy połączony z zębami... to co się dzieje w domu to kosmos... mały śpi dwa razy po pół godziny, więc mam godzinę na zajęcie się domem, czy zjedzenie normalnie... a tak ciągle zabawa, noszenie itp. Mały niby nie płaczę jakoś tragicznie... znaczy nie... płacze ale jak się go zabawia i odwraca uwagę to jest lepiej, choć ja jestem tym wykończona i nie mam czasu na forum... poczytywałam was troche ale z reguły z małym na rękach więc nie mam jak pisać...

Milia oj współczuję tej sytuacji w domu z twoim... mam nadzieję ze wam się wszytko unormuję... oj te starania strasznie niszczą związki choć mogło by się wydawać ze powinny zbliżać... :-( Trzymam kciuki żebyś szybko doczekała się transferu no i żeby ci się jak najlepiej z twoim układało...

Sun trzymam wciąż kciuki! :* Oby to była fasolka! :-)

Witam gorąco wszystkie nowe staraczki! i bardzo przepraszam ze nie odpisałam wszystkim.... ale na prawdę nie mam głowy do forum ostatnio... :-(

U nas starania stoją w miejscu... chyba mam dziś owu ale nie seksiliśmy się długo wiec ten cykl na pewno jest stracony...

reklama
Sun oszzzzz ty niedobra, ja w sobote co 10 minut wchodziłam spawdzić czy wspaniałych wieści nam nie napisałaś, a ty jeszcze nie testowałas??:(:(:(

Fifka ale z Ciebie dzielna mamunia:) brawoo:)

Do góry