reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama

Fifka
...wspolczuje ci bardzo...zycze Konradkowi szybkiego przejscia tego okropnego okresu...:tak:

Sun...osz ty...no wiesz co...ale ja sie wystresowalam za ciebie:-) no nic, czekamy dalej i zycze przy okazji udanego wypadu

kwiatuszekq...no kochana za mnie nie trzymaj kciukow, bo ja juz nie potrzebuje:dry: dzis dostalam @ i ciesze sie jak nie wiem co, bo wiedzialam, ze w ciazy nie jestem, wiec zatrzymanie @ bylo by dla mnie znow jakas przeszkoda...dzis mam silniejsze plamienie i mam nadzieje, ze jutro sie rozkreci!!
ty tez pazdziernik i Sun tez, moze Pyscek sie zdecyduje na wizyte w klinice, wiec to musi byc udany miesiac..moze u mnie torbiele sie zmniejsza...musi byc dobrze!!

Milia a za nie juz kciuków na ten miesiac nie trzymasz:(:(:(:( buuuu:)
doszły dzisiaj do mnie testy ciazowe, a powiedzcie mi czy jest mozliwosc ze na pare dni przed okresem wykryły by ciąże?? nie wiem ale mam ochote zrobic, a z drugiej strony cholernie sie boje ze sie nie udało i bede miała niepotrzebne doline przed czasem:(

karla czekaj szkoda łez na te jedna kreche a a noz beda 2 w terminie @ wiec czekaj cierpliwie
tyle sie ntestowalam wiem co mowie

milia fajny prezent by był na rocznice ale nie wierze juz
w pazdzierniku wizyta zobaczymy jakie zołnierze beda bo owu to milaam taka mocno ze maskara az z bolu wyłam

Karla, Sun trzymam kciuki mocno zaciśnięte!:)

U mnie tak jakby wszystko wskazuje na owulację, poza testem owulacyjnym. Jest ból jajnika, straszny ból pleców, szyjka mięciutka i wysoko, M. stwierdzil ze piersi jakby jakieś inne. Może jutro test się zrobi pozytywny...

No i miałam się zacząć uczyć bo do egzaminu 18 dni ale dzień mi zszedł jakos na niczym. A jutro bede miała niezły bałagan w domu, bo jest remont instalacji gazowej w całym bloku. Blee...

Sun za jutro !!!&&&&&&&
Zoneczko uda sie wam mam nadzieje ze to twoja ostatnia @ tym
Pyscek za wizytew klinice&&&
Kwiatuszku &&&&&&&
Karla &&&&&&&&nie testuj prrzed mi fuksem wyszla przed ale stres nieziemski ale tylko na 10 czulosci i acona bo na bobo 2 dni pozniej nic nie btlo lepiej widac...gdyby nie beta to bym padla...i ryczala

karla...oczywiscie, ze za ciebie trzymam!!! &&&&& juz sie poprawiam !:tak:

Sun...napisz co u ciebie:tak:

zoneczko...widzialam zdjecia corci...piekna ksiezniczka! dziekuje za kciuki, ta @ nie bedzie ostatnia, ale kiedys przyjdzie taki czas, ze na pewno bedzie:tak:

Pyscek...to w koncu zdecydowaliscie, ze do kliniki nie idziecie? czemu taka decyzja?

reklama
Do góry