reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama

Fifka
...wspolczuje ci bardzo...zycze Konradkowi szybkiego przejscia tego okropnego okresu...:tak:

Sun...osz ty...no wiesz co...ale ja sie wystresowalam za ciebie:-) no nic, czekamy dalej i zycze przy okazji udanego wypadu

kwiatuszekq...no kochana za mnie nie trzymaj kciukow, bo ja juz nie potrzebuje:dry: dzis dostalam @ i ciesze sie jak nie wiem co, bo wiedzialam, ze w ciazy nie jestem, wiec zatrzymanie @ bylo by dla mnie znow jakas przeszkoda...dzis mam silniejsze plamienie i mam nadzieje, ze jutro sie rozkreci!!
ty tez pazdziernik i Sun tez, moze Pyscek sie zdecyduje na wizyte w klinice, wiec to musi byc udany miesiac..moze u mnie torbiele sie zmniejsza...musi byc dobrze!!

Milia a za nie juz kciuków na ten miesiac nie trzymasz:(:(:(:( buuuu:)
doszły dzisiaj do mnie testy ciazowe, a powiedzcie mi czy jest mozliwosc ze na pare dni przed okresem wykryły by ciąże?? nie wiem ale mam ochote zrobic, a z drugiej strony cholernie sie boje ze sie nie udało i bede miała niepotrzebne doline przed czasem:(

karla czekaj szkoda łez na te jedna kreche a a noz beda 2 w terminie @ wiec czekaj cierpliwie
tyle sie ntestowalam wiem co mowie

milia fajny prezent by był na rocznice ale nie wierze juz
w pazdzierniku wizyta zobaczymy jakie zołnierze beda bo owu to milaam taka mocno ze maskara az z bolu wyłam

Karla, Sun trzymam kciuki mocno zaciśnięte!:)

U mnie tak jakby wszystko wskazuje na owulację, poza testem owulacyjnym. Jest ból jajnika, straszny ból pleców, szyjka mięciutka i wysoko, M. stwierdzil ze piersi jakby jakieś inne. Może jutro test się zrobi pozytywny...

No i miałam się zacząć uczyć bo do egzaminu 18 dni ale dzień mi zszedł jakos na niczym. A jutro bede miała niezły bałagan w domu, bo jest remont instalacji gazowej w całym bloku. Blee...

Sun za jutro !!!&&&&&&&
Zoneczko uda sie wam mam nadzieje ze to twoja ostatnia @ tym
Pyscek za wizytew klinice&&&
Kwiatuszku &&&&&&&
Karla &&&&&&&&nie testuj prrzed mi fuksem wyszla przed ale stres nieziemski ale tylko na 10 czulosci i acona bo na bobo 2 dni pozniej nic nie btlo lepiej widac...gdyby nie beta to bym padla...i ryczala

karla...oczywiscie, ze za ciebie trzymam!!! &&&&& juz sie poprawiam !:tak:

Sun...napisz co u ciebie:tak:

zoneczko...widzialam zdjecia corci...piekna ksiezniczka! dziekuje za kciuki, ta @ nie bedzie ostatnia, ale kiedys przyjdzie taki czas, ze na pewno bedzie:tak:

Pyscek...to w koncu zdecydowaliscie, ze do kliniki nie idziecie? czemu taka decyzja?

reklama
Do góry