reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscek...kochanie dokladnie czuje to samo! tez mam koszmary, chociaz jest troche lepiej...do dzieci podchodze co prawda normalnie i dziecko mojej kolezanki jak tylko jest przy mnie traktuje jak swoje...
ale wczoraj dowiedzialam sie ze znajoma z jednym jajnikiem zaszla w ciaze i wstyd sie przyznac, ale normalnie ogarnela mnie taka zazdrosc, ze nie wiem:sorry: to jest okropne!

ja nadal @ nie mam, po terminie 2 dni, bylo male plamienie w czwartek i piatek a dzis juz nic...a to, zebym byla w ciazy moze sie zdarzyc na 0,0000000000000001 %, wiec raczej niemozliwe...no to teraz sie zastanawiam gdzie ta @ jest!?

Sun...&&&&

reklama
nicola...no oby byla w ciazy!! tego jej zycze! szkoda, ze nie zajrzala do nas jeszcze:-( a moze ktoras ma do niej nr tel?

Fifka...gdzies ty sie zapodziala?!

ja nadal @ nie mam, po terminie 2 dni, bylo male plamienie w czwartek i piatek a dzis juz nic...a to, zebym byla w ciazy moze sie zdarzyc na 0,0000000000000001 %, wiec raczej niemozliwe...no to teraz sie zastanawiam gdzie ta @ jest!?

Miliaa ja mój test wykonałam dokładnie 2 dni po terminie @ i wyszedł pozytywnie ;-) A szanse na to były mniej więcej takie jak u Ciebie :-p :-)
Sun &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agus...kochanie ja nie bede robila, bo caly czas gdzies kregoslup mnie boli i dol brzucha, wiec nie bede z siebie debila robic nawet:sorry: no chyba, ze po weekendzie jak nie przyjdzie...
a ty w ciagu dnia robilas test czy z rana i jak kreseczka, mocna? w ktorym dFL?

Agus...kochanie ja nie bede robila, bo caly czas gdzies kregoslup mnie boli i dol brzucha, wiec nie bede z siebie debila robic nawet:sorry: no chyba, ze po weekendzie jak nie przyjdzie...
a ty w ciagu dnia robilas test czy z rana i jak kreseczka, mocna? w ktorym dFL?

Miliaa ja zrobiłam test z samego rana i TYLKO dlatego, ponieważ o 8:20 miałam wizytę w Novum. I wiedziałam, że pierwsze pytanie będzie czy robiłam test. Wiec pomyślałam, że zrobię, choć na 100% wyjdzie negatywny. Wyszedł pozytywny - dwie widoczne normalnie kreski (mniej wiecej tego samego koloru). Ale jak to zobaczyłam to i tak nie było radości. Bo ja po prostu byłam pewna, że test się pomylił. Uwierzyłam dopiero po rozmowie telefonicznej z lekarzem, który miał w ręku moje wyniki bety i powiedział, że nie ma wątpliwości :))) Test robiłam w 29 dc (14-15 dFL).

Hej kochane
Aga gratuluje!
Ktoś pisał o zazdrości... to nie jest okrutne,ja też tak miałam,patrzałam na rosnący brzuszek bratowej i tak.strasznie jej zazdrościłam,aż tak bardzo,że bałam się,że moja zazdrość może doprowadzić do tego,że z jej małym będzie coś nie tak,ale to było pragnienie dziecka a nie życzenie czegoś złego.Potem jak trzymałam małego to wyć mi się chciało,nie wiem co by było z moją psychiką gdyby u Nas były poważniejsze problemy albo coś nie tak było z małą...
Kochane z całej siły trzymam za Was kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A nie wiem czy Wam pisałam,że moja bratowa jest znowu w ciąży,wszystkim wmawiała,że pierwsze dziecko to wpadka-cud bo lekarz jej powiedział,że bedzie miała problemy z zajściem w ciąże-ściema jak nie wiem,a teraz myk,mały nie skońxzył roku i drugie... jak o tym myśle to mnie mały nerw ogarnia na taką niesprawiedliwość,no ale jak los im dał to szczęście to niech zdrowo się rozwija...

Kalisia ja kupowałam testy i w aptece i na allegro i dla mnie jakość ta sama,a cena niźsza i o wiele więcej sztuk

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry