reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

karla nie testuj za wcześnie :) chyba że masz zapas tanich testów z internetu i Ci nie szkoda :D z ciekawości naczytałam się doświadczeń różnych dziewczyn i bywa bardzo różnie. Wiele jest przypadków gdzie dziewczyny robiły test w dzień spodziewanej @ i nic, dwa dni później nic, a na 3 dzień nagle 2 krechy. Owszem niektóre miały pozytywny wynik już w dzień @, albo wcześniej. Ja kupiłam za 20 zł dziesięć testów i w pierwszym cyklu starań zrobiłam dwa tak dla sportu hehe oczywiście negatywne.

reklama
witam panie
pyscku dlaczego taka decyzja moze jakies leki by pomogły albo kup mu witaminy i zrobcie po 3-4 miesiacach kontrolne badanie,kochana wyniki nasienia zmieniaja sie o 360' co miesiac

karla nie testuj za wcześnie :) chyba że masz zapas tanich testów z internetu i Ci nie szkoda :D z ciekawości naczytałam się doświadczeń różnych dziewczyn i bywa bardzo różnie. Wiele jest przypadków gdzie dziewczyny robiły test w dzień spodziewanej @ i nic, dwa dni później nic, a na 3 dzień nagle 2 krechy. Owszem niektóre miały pozytywny wynik już w dzień @, albo wcześniej. Ja kupiłam za 20 zł dziesięć testów i w pierwszym cyklu starań zrobiłam dwa tak dla sportu hehe oczywiście negatywne.
poczekam jeszcze:) eyyy wiecie co??? od paru dni co chwile twardnieja mi sutki, az mnie ciarki wtedy przechodza.. masakra głupie uczucie:) hahaha

witam :)

dziewczyny nie jedziemy do kliniki bo już nie mamy siły na lekarzy ... postanowiliśmy, że kupie witaminy i zobaczymy za 3 mce co wyjdzie jak powtórzymy badania nasienia :) a jak nie będzie poprawy to wtedy trzeba będzie jechać do kliniki ...

Sun moje wielkie gratulacje !!!!!!!!!! Cudowna wiadomość :):):):):) Dodaje siły i wiary pozostałym staraczkom !
Szczęśliwych 9 miesięcy i ślicznego, zdrowiutkiego dzieciątka ! :)

reklama
Dziewczynki dziekuje Pisze z telefonu wiec mogą być błędy :-) Zgadza się test wyszedl pozytywny Mąż i ja plakalismy niemiłosiernie Nadal w to nie wierze ale jestem szczęśliwa :-) Dziewczyny te które również mają problemy z zajęciem - jestem przykładem na to ze wszystko jest możliwe :-)

Ostatnia edycja:
Do góry